Ειδήσεις

Published on January 6th, 2015 | by fileto

0

Θα το κάνουμε όπως ο Παυλίδης είπε ο Σαμαράς στην Κομοτηνή

Την νίκη στις περιφερειακές εκλογές για την ΑΜΘ χρησιμοποίησε ως παράδειγμα ο Αντώνης Σαμαράς στην ομιλία του στην Κομοτηνή για να τονίσει ότι έτσι θα έρθει και η νίκη της ΝΔ στις εκλογές.

Είπε συγκεκριμένα: “Η Κομοτηνή δίνει απόψε το μήνυμα της σε όλη την Ελλάδα!   Όπως, άλλωστε, το έκανε και στις Περιφερειακές εκλογές του Μαΐου, όπου ο Γιώργος Παυλίδης εκλέχθηκε Περιφερειάρχης. Από δω λοιπόν, από τη Κομοτηνή, σας το λέω – και το λέω με βεβαιότητα – με τον αγώνα που κάνουμε όλοι μαζί θα κερδίσουμε! Γιατί δεν κερδίζει μόνο η Νέα Δημοκρατία, κερδίζει η Ελλάδα με τη δική μας νίκη.

Αλλά και μήνυμα νίκης, που θα σημαίνει νοικοκύρεμα, που θα σημαίνει αναγέννηση, που θα σημαίνει μεταρρυθμίσεις και θα σημαίνει ανάπτυξη”.

ΤΙ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΑΡ

Ανάπτυξη, όμως, σημαίνει ακόμα και ενέργεια! Και βάλαμε την Ελλάδα για πρώτη φορά στον παγκόσμιο χάρτη των αγωγών με τον TAP που θα περάσει από δω, από τη Θράκη, και θα συμβάλει στον ενεργειακό εφοδιασμό της Ευρώπης. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη επένδυση που έχει γίνει ποτέ στη νοτιανατολική Ευρώπη τις τελευταίες δεκαετίες. Και θα αφήσει σημαντικότατα οφέλη και σε εισόδημα και σε θέσεις εργασίας και σε γεωπολιτική σπουδαιότητα για την Ελλάδα. Το μέλλον αυτής της γενιάς θα ζήσει μέσα στα τεράστια θετικά, μέσα στα πολλαπλάσια οφέλη που θα έχει η Χώρα μας έναντι οποιασδήποτε άλλης περιοχής από τον TAP. Από την ενέργεια.

Και θέλω, βέβαια, να σας πω ότι Ανάπτυξη σημαίνει τέλος, σοβαρότητα και σεβασμός στη Δημοκρατία και στους δημοκρατικούς θεσμούς. Ακούστε κάτι, γιατί αυτό ίσως είναι το πιο σοβαρό από όλα όσα συνέβησαν τελευταία: Το άρθρο 60 του Συντάγματος, προβλέπει, ότι «οι βουλευτές έχουν απεριόριστο δικαίωμα γνώμης και ψηφίζουν κατά συνείδησιν». Και ότι «η παραίτηση από το βουλευτικό αξίωμα είναι δικαίωμα του βουλευτή…». Κανενός άλλου. Ο ΣΥΡΙΖΑ μόλις χθες κατάργησε τη συνείδηση των βουλευτών του! Και επίσημα διακήρυξε ότι οι έδρες που πρόκειται να πάρει θα είναι ιδιοκτησία του κόμματος και ζήτησε από τους βουλευτές του από τώρα να θέσουν την παραίτησή τους στη διάθεση του Κόμματος! Αν είναι δυνατόν…Πρώτα το κόμμα και μετά η Δημοκρατία για τον ΣΥΡΙΖΑ.

Οι Έλληνες, όμως, θέλουν να παραμείνουν και θα παραμείνουν στην Ευρώπη. Δεν θα μετακομίσουμε στη…Βόρειο Κορέα επειδή το ζητάει ο ΣΥΡΙΖΑ!


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑