Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on April 20th, 2015 | by fileto

0

Αμόλυσε τους λαθρομετανάστες στα Άσπρα Χώματα Καβάλας

Συνελήφθη προχθές (18-4-2015) το μεσημέρι, στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής -Ξάνθης, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Κομοτηνής, 42χρονος ημεδαπός διακινητής, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας δεκατρείς (13) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Συρίας.

Ειδικότερα, την 18-4-2015 το μεσημέρι, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Καβάλας, εντόπισαν στην περιοχή Άσπρων Χωμάτων Καβάλας, δεκατρείς (13) μη νόμιμους μετανάστες, τους οποίους όπως προέκυψε, άγνωστος δράστης μετέφερε με ένα Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο στο σημείο, λίγη ώρα νωρίτερα.

Άμεσα αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, με τη συνδρομή και άλλων αστυνομικών δυνάμεων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης πραγματοποίησαν ενδελεχείς έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του διακινητή.

Κατά τη διάρκεια αυτών, αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Κομοτηνής εντόπισαν τον 42χρονο να οδηγεί ένα Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και τον συνέλαβαν, διότι όπως προέκυψε, μετέφερε παράνομα, με το παραπάνω όχημα, στην ενδοχώρα, τους 13 μη νόμιμους μετανάστες, τους οποίους και αποβίβασε στην περιοχή Άσπρων Χωμάτων Καβάλας.

Από την έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Καβάλας, προέκυψε επίσης ότι ο 42χρονος το χρονικό διάστημα, από το βράδυ της 17-4-2015 έως το πρωί της 18-4-2015, αφαίρεσε το παραπάνω Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του Δήμου Κομοτηνής, από χώρο στάθμευσης του Δήμου.

Σημειώνεται ότι ο δράστης έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών.

Κατασχέθηκε ένα (1) Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Καβάλας.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑