Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on May 6th, 2015 | by fileto

0

Έκλεψαν τσιμέντο, τσιγάρα και καπνό στο Χρυσοχώρι Νέστου

Εξιχνιάστηκαν ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Χρυσούπολης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, δύο (2) διαρρήξεις σε επιχειρήσεις, που διαπράχθηκαν την 4/5-5-2015, στο Χρυσοχώρι Καβάλας.

Συνελήφθησαν χθες (5-5-2015) το μεσημέρι, στη Χρυσούπολη Καβάλας, από τους παραπάνω αστυνομικούς, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 24 και 20 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές.

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τους δράστες, διότι όπως προέκυψε από τις έρευνες, την 4/5-5-2015, διέρρηξαν δύο (2) επιχειρήσεις, στο Χρυσοχώρι Καβάλας, αφαιρώντας συνολικά από το εσωτερικό τους 22 σακιά με τσιμέντο, 250 πακέτα τσιγάρων, 100 συσκευασίες με καπνό και το χρηματικό ποσό των 380 Ευρώ.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν τα παραπάνω σακιά και μέρος από τα υπόλοιπα αφαιρεθέντα αντικείμενα και το χρηματικό ποσό, τα οποία κατασχέθηκαν προκειμένου να αποδοθούν στους δικαιούχους τους.

Σημειώνεται ότι και οι δύο δράστες έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Χρυσούπολης Καβάλας.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑