Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on May 26th, 2015 | by fileto

0

Κλοπές σε Ξάνθη και Καβάλα

Συνελήφθη χθες (25-5-2015) το βράδυ, στην Ξάνθη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης, 27χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για απόπειρα ληστείας σε βάρος δύο (2) ημεδαπών.

Αναλυτικότερα, ο 27χρονος, χθες το βράδυ, στην Ξάνθη, προσέγγισε δύο (2) ημεδαπούς, ηλικίας 16 και 17 ετών και αφού τους απείλησε ότι θα κάνει χρήση του μαχαιριού, που κατείχε, ζήτησε να του παραδώσουν τα κινητά τους τηλέφωνα. Ακολούθως οι δύο ημεδαποί, τράπηκαν σε φυγή, χωρίς να παραδώσουν οτιδήποτε στον δράστη, ο οποίος ακινητοποιήθηκε από πολίτες και συνελήφθη από τους προστρέξαντες αστυνομικούς.

Σημειώνεται ότι ο 27χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.

ΚΛΟΠΕΣ ΜΕ ΧΟΝΤΡΗ ΜΠΑΖΑ ΑΠΟ ΟΙΚΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, 2 κλοπές από οικίες, που είχαν διαπραχθεί, το μεσημέρι της 5-3-2015 και το απόγευμα της 30-3-2015, στην πόλη της Καβάλας.

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 16χρονης ημεδαπής, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε, η 16χρονη, το μεσημέρι της 5-3-2015, μαζί με μία άγνωστη μέχρι στιγμής δράστιδα, μετέβησαν στην οικία 86χρονου ημεδαπού, όπου με τη μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσαν από το εσωτερικό του σπιτιού το χρηματικό ποσό των 1.900 ευρώ και ένα (1) βιβλιάριο καταθέσεων.

Επίσης προέκυψε ότι η 16χρονη, το απόγευμα της 30-3-2015, διέρρηξε οικία της Καβάλας και αφαίρεσε 150 ευρώ, 1 χρυσό ρολόι και 1 ζευγάρι υποδημάτων.

Σημειώνεται ότι η δράστιδα έχει απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑