Ελλάδα

Published on December 3rd, 2015 | by fileto

0

Vodafone αλα κάρτ οι εκλογές στη ΝΔ στις 20 Δεκεμβρίου

Για τις 20 Δεκεμβρίου «κλείδωσε» η ημερομηνία των εκλογών στη ΝΔ, σύμφωνα με απόφαση της ΚΕΦΕ, που συνεδρίασε για το σκοπό αυτό, το απόγευμα της Τετάρτης. Αυτό στην πράξη σημαίνει ότι το «γαλάζιο» επιτελείο αποφάσισε να προχωρήσει με την ανάθεση της διεξαγωγής των εκλογών στην εταιρεία Vodafone, παραβλέποντας τις όποιες επιμέρους ενστάσεις.

Σύμφωνα με το protothema.gr oι ενστάσεις, οι οποίες είχαν διατυπωθεί, με αφορμή το γεγονός ότι, όπως είχε προτείνει η Vodafone, σε περίπτωση που υπάρξει δεύτερος γύρος εκλογών, αυτός θα πραγματοποιηθεί στις 10 Ιανουαρίου, δηλαδή με το νέο έτος και μετά τις γιορτές.

Αυτό επίσης σημαίνει ότι απορρίφθηκε η προσφορά της εταιρείας Έξυπνα Συστήματα, η οποία εμφανιζόταν να εγγυάται τη διεξαγωγή των εσωκομματικών εκλογών στις 13 Δεκεβρίου. Καθώς φαίνεται, επικράτησαν οι «φωνές» εκείνες, που εξέφραζαν αμφιβολίες για το κατά πόσον θα μπορούσε μια «μικρή» εταιρεία να φέρει εις πέρας το έργο των εκλογών μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, όταν η Vodafone έδινε ως πρώτη ημερομηνία την 20ή Δεκεμβρίου.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑