Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on November 15th, 2016 | by fileto

0

Κάνναβη στην Ορεστιάδα και την Καβάλα

Συνελήφθησαν χθες (14-11-2016) το μεσημέρι, στην Ορεστιάδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ορεστιάδας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 34 και 35 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διάθεση, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών κατά περίπτωση.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο (2) δράστες, διότι εντόπισαν στις οικίες τους ποσότητες ναρκωτικών, ενώ όπως προέκυψε, το πρωί της 14-11-2016, ο 35χρονος προμήθευσε τον 34χρονο με μία (1) συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Αναλυτικότερα, στην οικία του 35χρονου, βρέθηκαν οκτώ (8) συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 176,5 γραμμαρίων, ενώ στην οικία του 34χρονου εντοπίσθηκε μία (1) συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 0,7 γραμμαρίων.

Κατασχέθηκαν οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε υπεβλήθη στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ορεστιάδας.

και στην Καβάλα

Συνελήφθη χθες (14-11-2016), το μεσημέρι, στην Καβάλα, στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, 29χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών.

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν το δράστη, διότι κατείχε στην οικία του τρεις (3) νάιλον συσκευασίες, με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 103,6 γραμμαρίων, ένα (1) αυτοσχέδιο τσιγάρο με ακατέργαστη κάνναβη και μία (1) ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Κατασχέθηκε η παραπάνω ποσότητα ναρκωτικών και η ηλεκτρονική ζυγαριά.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑