Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on November 19th, 2016 | by fileto

0

ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ: Μας άφησε μια αθάνατη Ποντιακή ψυχή

Έχασε την μάχη με τον καρκίνο ο Κώστας Ευθυμιάδης στα 71 του χρόνια χθες σε κλινική του νοσοκομείου της Αλεξανδρούπολη όπου νοσηλευότανε.

Καθηγητής φιλολογίας, νομαρχιακός σύμβουλος, υπεύθυνος τουρισμού της Καβάλας, ενώ διετέλεσε επί πολλά χρόνια πρόεδρος της ΝΟΔΕ Καβάλας.

Η κηδεία του θα γίνει στις 11 αύριο στο Χορτοκόπι Παγγαίου.
Η ΝΟΔΕ της Καβάλας μετά το θάνατο του Κώστα Ευθυμιάδη εξέδωσε της εξής ανακοίνωση.
Είμαστε συγκλονισμένοι όλοι μας στο άκουσμα του θανάτου του Κώστα Ευθυμιάδη, πρώην Προέδρου της ΝΟΔΕ ΝΔ Καβάλας, πρώην Νομαρχιακού Συμβούλου Καβάλας και αγωνιστή της Ν.Δ.
Σήμερα χάσαμε έναν ακούραστο δάσκαλο, έναν φίλο, έναν συνεργάτη, έναν συναγωνιστή. Σήμερα η παράταξή μας είναι φτωχότερη.
Ο Κώστας Ευθυμιάδης με τις πράξεις και τα λόγια του δίδαξε την ειλικρίνεια, την εντιμότητα, πίστευε ότι η υποκρισία δε κερδίζει πάντα και ότι οι συγκρούσεις, τις οποίες δεν φοβήθηκε ποτέ για να υπερασπισθεί τις απόψεις του, πηγαίνουν τον άνθρωπο μπροστά όταν είναι για το δίκαιο και καλό του τόπου μας. Ηταν περήφανος για την ποντιακή του καταγωγή και μοναδικός γνώστης της ιστορίας μας και δεν έπαψε ποτέ να διαβάζει. Μέχρι τέλους αγωνίστηκε δυνατά για τη ζωή του, όπως έκανε πάντα.
Ολα τα μέλη της ΝΟ.Δ.Ε. της ΝΔ Καβάλας και όλα τα μέλη των ΔΗΜ.Τ.Ο. της ΝΔ Καβάλας, Παγγαίου, Νέστου και Θάσου εκφράζουμε στην οικογένειά του τα πιο ειλικρινή συλληπητήριά μας.
Πρόεδρε θα είσαι πάντα παράδειγμα για εμάς.
Καλό σου ταξίδι.
Μετά τιμής
Για την ΝΟΔΕ ΝΔ Καβάλας
και για τις ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Καβάλας, Παγγαίου, Νέστου και Θάσου
ο Πρόεδρος
Χαράλαμπος Δράκος


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑