Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on March 8th, 2017 | by fileto

0

Έπιασε δουλειά ο “σερίφης” στο Σιδηρόνερο Δράμας

Ο θεσμός του Τοπικού Αστυνόμου ξεκίνησε την λειτουργία από τις αρχές του μήνα σε πέντε περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης, μεταξύ αυτών και στην περιοχή του Σιδηρόνερου του Δήμου Δράμας.

Με αφορμή την έναρξη λειτουργίας του νέου θεσμού στο Σιδηρόνερο Δράμας πραγματοποιήθηκε σήμερα (8-3-2017) το πρωί τελετή αγιασμού.

Στην τελετή ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Υποστράτηγος κ. Νικόλαος Μενεξίδης, αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα της λειτουργίας του Τοπικού Αστυνόμου στο Σιδηρόνερο και ευχαρίστησε όλες τις τοπικές αρχές που βοήθησαν στην υλοποίηση του θεσμού.

Παράλληλα κάλεσε τους πολίτες να στηρίξουν τον νέο θεσμό, να τον εμπιστευτούν και να τον αξιοποιήσουν, στο πλαίσιο των καθηκόντων του και τέλος ε υχήθηκε στον Τοπικό Αστυνόμο υγεία και δύναμη, ώστε να ανταποκριθεί με επάρκεια στα καθήκοντα που αναλαμβάνει.

Στην τελετή παρευρέθηκαν επίσης ο Δήμαρχος Δράμας κ. Μασμάκος Χριστόδουλος, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας Ταξίαρχος κ. Καϊπάκης Γεώργιος, ο πρόεδρος τοπικής κοινότητας Σιδηρονέρου κ. Γραμματικού Δημήτριος, ο πρόεδρος τοπικής κοινότητας Σκαλωτής κ. Καλαντίδης Ιωάννης, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Λιβαδερού κ. Ξυγιντζής Γεώργιος, καθώς και άλλοι εκπρόσωποι των τοπικών αρχών, αστυνομικό προσωπικό και κάτοικοι της περιοχής .

08032017top1

Υπενθυμίζεται ότι ο Τοπικός Αστυνόμος έρχεται για να βελτιώσει την ποιότητα του επιπέδου της εξυπηρέτησης των πολιτών και να εκπληρώσει την κοινωνική προσδοκία για καθημερινή παρουσία και άμεση επικοινωνία του πολίτη με τον αστυνομικό.

Ως θεσμός επικεντρώνεται στην άμεση εξυπηρέτηση των πολιτών και την επίλυση ζητημάτων καθημερινότητας που τους απασχολούν και εμπίπτουν στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της Ελληνικής Αστυνομίας.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑