Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on September 5th, 2017 | by fileto

0

Έρχεται λύση για τα παιδιά της Αγίας Μαρίνας με ιδιώτη…

Μέχρι σήμερα οι πολιτικοί από τους κυβερνητικούς βουλευτές και την τοπική αυτοδιοίκηση απέτυχαν να δώσουν λύση στο πρόβλημα του Ιδρύματος για το Ειδικό Παιδί «Αγία Μαρίνα» με αποτέλεσμα οι γονείς των παιδιών να αναζητούν εναγωνίως μια στέγη για τα παιδιά τους που έχουν ειδικά προβλήματα και χρειάζονται ειδική φροντίδα.
Με το που άνοιξε το Ίδρυμα από τα 20 παιδιά που φιλοξενούσε εμφανίστηκαν τα 5 και εκείνα από ανάγκη γιατί δεν έβρισκαν αλλού στέγη και φροντίδα.
Η αποκαρδιωτική αυτή κατάσταση, που δεν τιμά μια πόλη σαν την Καβάλα, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και η ευαισθησία του προέδρου του Νομαρχιακού Συλλόγου ΑμεΑ Καβάλας, Μάκη Κρεμύδα δεν μπορούσε να την αντέξει.
Ως από μηχανής θεός βρέθηκε ένας ιδιώτης ο οποίος ζεστά ενδιαφέρεται να δώσει λύση στο πρόβλημα των παιδιών δημιουργώντας στην Καβάλα μια δομή φροντίδας και φιλοξενίας υψηλών προδιαγραφών.
Ήδη έχουν γίνει οι πρώτες συζητήσεις και θα έχουμε εξελίξεις από αυτή την εβδομάδα μια και η ιδιωτική πρωτοβουλία είναι η μοναδική δύναμη στην κοινωνία που μπορεί να δώσει αξιόπιστες λύσεις σε τέτοια ευαίσθητα θέματα.
Να ξαναγυρίσουν τα παιδιά στην Καβάλα, να μπουν σε μια τάξη και να δεχθούν την φροντίδα που τους αξίζει.
Σύντομα θα έχουμε λεπτομέρειες τις οποίες και θα σας τις μεταφέρουμε.
Όσο για το Ίδρυμα Αγία Μαρίνα αυτό έπεσε θύμα των άτολμων και πρόχειρων προσπαθειών που εξαντλήθηκαν σε συσκέψεις και συζητήσεις χωρίς περιεχόμενο και ουσία…


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑