Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on May 13th, 2018 | by fileto

0

Ανοίγουν δρόμο για Τοψίδη στην Περιφέρεια;

Με την εκλογή του προέδρου του ΕΒΕ Έβρου Χριστόδουλου Τοψίδη που υποστηρίχτηκε από την αρχή και από τους προέδρους των Επιμελητηρίων της Θράκης που είναι και οι περισσότεροι με αποτέλεσμα να είναι τελικά ο μοναδικός υποψήφιος, στην θέση του προέδρου, ολοκληρώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στην έδρα του Επιμελητηρίου Καβάλας η πρώτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου (Π.Ε.ΣΥ.) Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης.

Κατά την διάρκεια  της ψηφοφορίας για την ανάδειξη του πρώτου προέδρου και τον ορισμό αντιπροέδρων του Π.Ε.ΣΥ Αν Μακεδονίας & Θράκης. Πρόεδρος του Π.Ε.ΣΥ Αν Μακεδονίας & Θράκης εκλέχθηκε παμψηφεί ο Χριστόδουλος Τοψίδης, πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου.

Με την ανάδειξη αυτή ανοίγεται και ο δρόμος για την διεκδίκηση της Περιφέρειας ΑΜ-Θ μια και είναι διακαής του πόθος να εμπλακεί στις εκλογές της δευτεροβάθμιας αυτοδιοίκησης.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι τις θέσεις των Αντιπροέδρων κατέλαβαν οι πρόεδροι των λοιπών Επιμελητηρίων της ΠΑΜΘ με την ακόλουθη κατάταξη και σύμφωνα με τον αριθμό των μελών εκάστου Επιμελητηρίου:

Α΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Μάρκος Δέμπας, Πρόεδρος Επιμελητηρίου Καβάλας

Β΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Στυλιανός Μωραΐτης, Πρόεδρος Επιμελητηρίου Ξάνθης

Γ΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Στέφανος Γεωργιάδης, Πρόεδρος Επιμελητηρίου Δράμας

Δ΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Αντώνιος Γραβάνης, Πρόεδρος Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης

Ε΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Νικόλαος Αγγελίδης, Πρόεδρος Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ροδόπης

Μετά το πέρας της συνεδρίασης ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος του Π.Ε.ΣΥ. Αν Μακεδονίας & Θράκης Χριστόδουλος Τοψίδης δήλωσε τα παρακάτω: «Είναι τιμή μου να υπηρετήσω τον Επιμελητηριακό Θεσμό σε Περιφερειακό Επίπεδο. Ο νέος θεσμός αυξάνει το ρόλο των Επιμελητηρίων και μας δίνει την ευκαιρία να διαμορφώσουμε όλοι μαζί ένα κοινό όραμα διατηρώντας πάντα τον ρόλο των τοπικών Επιμελητηρίων ισχυρό….»

Και κατέληξε ως εξής: «Η εμπιστοσύνη των συνάδελφων αποτελεί ευθύνη και το επόμενο βήμα είναι να εστιάσουμε στον σχεδιασμό μιας κοινής στρατηγικής για την ανάδειξη της επιχειρηματικής κοινότητας της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας Θράκης. Τους  ευχαριστώ όλους για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου».


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑