Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on June 14th, 2018 | by fileto

0

Ομολογία ήττας της Δημάρχου: “Έχασα την Καλαμίτσα!”

Πριν από 2 μέρες, ο Δήμος Καβάλας βοήθησε την κατάσχεση επαγγελματικού εξοπλισμού καταστημάτων που λειτουργούν στην Ακτή Καλαμίτσας, με εντολή της Εταιρείας Τουριστικών Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ). Από πότε η Δήμαρχος Καβάλας κάνει τον “κουβαλητή” της ΕΤΑΔ;

Έτσι ξεκινά την ανακοίνωσή του ο επικεφαλής της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης «Ο Τόπος της Ζωής μας», Μάκης Παπαδόπουλος και συνεχίζει: «Και σαν να μην έφτανε αυτό, η Δημοτική Αρχή έβγαλε ανακοίνωση και αποδέχεται ξεκάθαρα ότι ο Δήμος Καβάλας δεν έχει καμία αρμοδιότητα στην Ακτή!

Αν όλα αυτά δεν είναι ομολογία απραξίας, αδιαφορίας και ήττας της Δημάρχου Καβάλας για μία από τις πιο δημοφιλείς παραλίες της Καβάλας, τότε τι είναι;

Ύστερα από 30 χρόνια που κέρδισε την Καλαμίτσα ο πρώην Δήμαρχος Λευτέρης Αθανασιάδης, η παραλία σήμερα είναι πλήρως εγκαταλειμμένη και απαξιωμένη με ευθύνη τόσο της διοίκησης του Δήμου όσο και της ΕΤΑΔ. Εδώ και 4 χρόνια, δεν έχουν κατορθώσει να συνεννοηθούν στοιχειωδώς μεταξύ τους και να συμφωνήσουν τουλάχιστον πώς θα συντηρούνται οι εγκαταστάσεις και πώς θα γίνεται η προετοιμασία της παραλίας για να είναι επισκέψιμη κάθε καλοκαίρι από τους Καβαλιώτες και τους τουρίστες.

Είναι απαράδεκτο η Καλαμίτσα να βρίσκεται σε αυτό το “κακό χάλι” και να καταντά σκέτη δυσφήμηση για τον τουρισμό μας!

Δεν μας ενδιαφέρει να ακούσουμε τις γνωστές δικαιολογίες της Δημοτικής Αρχής, ότι φταίνε πάντα κάποιοι άλλοι. 4 χρόνια τώρα, απέτυχε να έρθει σε συμφωνία με την ΕΤΑΔ, έχασε και την Καλαμίτσα και το ομολογεί δημόσια. Επιπλέον, έχασε τα έσοδα από τα καταστήματα της παραλίας και πληρώνει με λεφτά του Δήμου για την “περιποίηση” της αμμουδιάς.

Η Καλαμίτσα πρέπει να γυρίσει οριστικά και τελεσίδικα στον Δήμο Καβάλας και να αξιοποιηθεί. Αυτή είναι η μόνη αποδεκτή λύση».


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑