Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on June 21st, 2018 | by fileto

0

Απεργία πείνας για τον αγωγό ΤΑΡ κάνει ο Θέμης Καλπακίδης

Συνεργεία της Κοινοπραξίας του αγωγού ΤΑΡ εμφανίστηκαν στην περιοχή των Τεναγών Φιλίππων, σήμερα Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018 (κοντά στο ύψος της παλιάς εθνικής Οδού Καβάλας – Δράμας) για να ξεκινήσουν εργασίες.

Στην περιοχή έφτασε ο πρόεδρος του αγροτικού συλλόγου Θέμης Καλπακίδης ο οποίος ζήτησε να σταματήσουν οι εργασίες, χαρακτηρίζοντας τις παράνομες.

Μετά από λίγη ώρα ο Θέμης Καλπακίδης πήγε στο σημείο που θα ξεκινούσαν εργασίες και ανακοίνωσε ότι ξεκινά απεργία πείνας μέχρι να απομακρυνθούν τα συνεργεία.

Ο Θέμης Καλπακίδης από τον χώρο όπου εκτελούνται οι εργασίες για την διέλευση του ΤΑΡ έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Εγώ θα ξεκινήσω απεργία πείνας εδώ και τώρα μέχρι να λυθεί το πρόβλημα, γιατί η εταιρεία έχει κάνει παρανομίες, γιατί όλοι μας λένε ψέματα, όλοι μας κοροϊδεύουν. Δεν σέβονται αποφάσεις, δεν σέβεται κανένας τίποτα. Θα κάθομαι εδώ πέρα μέχρι να λυθεί το πρόβλημα. Ας έρθει ο πρωθυπουργός, ας έρθουν όλοι εδώ πέρα. Δεν κουνιέμαι μέχρι να λυθεί το πρόβλημα. Όταν θα φύγουν όλοι από εδώ και αποδεχτούν ότι υπάρχουν αποφάσεις που δεν σέβονται, δεν τήρησαν τις διαδικασίες ή έχουν κάνει παρανομίες, τότε θα φύγω κι εγώ από εδώ. Ξεκινάω απεργία πείνας μέχρι να εξαφανιστούν όλοι και να λυθεί το πρόβλημα».

 


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑