Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on June 25th, 2018 | by fileto

0

Ο Θέμης Καλπακίδης, δεν είναι … Κουφοντίνας, ούτε Ρουβίκωνας!

Με μια σκληρή ανακοίνωση το Γραφείο Τύπου της ΝΟΔΕ Καβάλας καταφέρεται εναντίον των τριών κυβερνητικών βουλευτών της Καβάλας και τους ζητά να αναλάβουν δράση για την αλλαγή όδευσης του αγωγού ΤΑΡ από τα Τενάγη των Φιλίππων, αναφερόμενοι και στην απεργία πείνας του πρόεδρου του Αγροτικού Συλλόγου Καβάλας Θέμη Καλπακίδη.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Καβάλας, Θέμης Καλπακίδης,  συνεχίζει για 6η ημέρα την απεργία πείνας, διαμαρτυρόμενος για την μη αλλαγή όδευσης του ΤΑΠ και ζητώντας να σταματήσουν οι εργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Το γεγονός μας προβληματίζει εντονότατα κυρίως ως προς την ανθρώπινη πλευρά του. Δεν μπορούμε να σιωπήσουμε ή να υποκριθούμε ότι δεν συμβαίνει κάτι σοβαρό, όταν ένας συμπολίτης μας βρίσκεται σε κατάσταση που μπορεί να βάλει σε κίνδυνο τη ζωή του.

Ο Θέμης Καλπακίδης δεν είναι Κουφοντίνας, δεν έχει δολοφονήσει, δεν έχει καταδικαστεί για φρικτά εγκλήματα… ίσως γι’ αυτό σιωπούν οι κυβερνητικοί βουλευτές. Ίσως η ευαισθησία τους να έχει εξαντληθεί σε περιπτώσεις σαν του Κουφοντίνα ή  των «παιδιών» του Ρουβίκωνα.

Ο Θέμης Καλπακίδης διάλεξε ίσως έναν υπερβολικό τρόπο να διαμαρτυρηθεί, αλλά εκείνο που προέχει τώρα είναι να προστατευτεί η υγεία του! Προτείνουμε να αναλάβουν πρωτοβουλία οι κυβερνητικοί βουλευτές ώστε να εξεταστεί η άμεση επανέναρξη των συζητήσεων για την όδευση του αγωγού. Ας προσφέρουν επιτέλους στον τόπο τους μια υπηρεσία, πέρα από το να στηρίζουν αδιαμαρτύρητα τον Τσίπρα και την κυβέρνηση.

Ευχόμαστε κουράγιο στον Θέμη και να βγει δυνατός και υγιής από αυτήν την περιπέτεια!».


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑