Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on July 13th, 2018 | by fileto

0

Ανατροπή λεωφορείου ΚΤΕΛ Δράμας στη Συμβολή Σερρών

ΣΤΙΣ 05.50 το πρωί σήμερα Παρασκευή 13 Ιουλίου, λεωφορείο του ΚΤΕΛ Δράμας που εκτελούσε δρομολόγιο από την Αθήνα προς τη Δράμα, ανετράπη στην περιοχή της Συμβολής στα σύνορα με τη Νέα Μπάφρα.

Αμέσως βρέθηκαν εκεί ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ καθώς και οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας προκειμένου να απεγκλωβίσουν τους τραυματίες. Στο λεωφορείο επέβαινε συνολικά 14 άτομα μαζί με τον οδηγό.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έδωσε πριν από λίγη ώρα ο διοικητής του Νοσοκομείου Δράμας κ. Νίκος Λιάτσης, στο Νοσοκομείο Δράμας διαμετακομίστηκαν 12 επιβάτες και ο οδηγός του λεωφορείου, ο οποίος πριν από λίγη ώρα πέρασε από αξονικό τομογράφο προκειμένου να ελεγχθούν ζητήματα που αφορούν την υγεία του, ενώ τα αποτελέσματα ελέγχονται από τους αρμόδιους ιατρούς.

Αναλυτικότερα, όπως μας ενημέρωσε ο διοικητής του Νοσοκομείου Δράμας, οι 6 από τους επιβάτες έχουν εισαχθεί στην Χειρουργική Κλινική, ενώ οι υπόλοιποι ασθενείς βρίσκονται σε διαδικασίες επανελέγχου χωρίς να έχουν εισαχθεί σε κάποια Κλινική του Νοσοκομείου. Ανάμεσα στα περιστατικά, πέρα από τις εξωτερικές κακώσεις, υπάρχουν και περιπτώσεις με διάφορα κατάγματα και ελαφριά τραύματα.

Επίσης, μία από τις επιβάτιδες του λεωφορείου, αποχώρησε από τον τόπο του ατυχήματος με ιδιωτικό αυτοκίνητο προς το Ροδολίβος.

Όπως επισημαίνει ο διοικητής του Νοσοκομείου κ. Λιάτσης, ήδη από τις 06.10 το πρωί, ενεργοποιήθηκε όλο το απαραίτητο προσωπικό του Νοσοκομείου τέθηκε σε άμεση ετοιμότητα για την αντιμετώπιση του περιστατικού, ενώ κλήθηκαν στην υπηρεσία και άτομα που εκείνη τη στιγμή ήταν εκτός υπηρεσίας προκειμένου να αντιμετωπιστούν οποιεσδήποτε έκτακτε περιπτώσεις.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑