Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on August 1st, 2018 | by fileto

0

Τους καταζητούσαν και συνελήφθησαν

Συνελήφθη σήμερα (1-8-2018) τις πρώτες πρωινές ώρες, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 49χρονος αλλοδαπός, ο οποίος διώκεται με Ερυθρά Αγγελία Διεθνών Αναζητήσεων της Interpol Κιργιστάν, για το αδίκημα της κλοπής.
Συγκεκριμένα, ο 49χρονος μετέβη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, προκειμένου να πραγματοποιήσει είσοδο στη χώρα μας, όπου κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του έχει εκδοθεί η παραπάνω Αγγελία Διεθνών Αναζητήσεων.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.

Συνελήφθη χθες (31-7-2018) το μεσημέρι, στο Διδυμότειχο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Διδυμοτείχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, 19χρονος ημεδαπός, ο οποίος διώκεται με Ένταλμα Σύλληψης, από τις Ελληνικές Δικαστικές Αρχές, για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που διακινούσε ναρκωτικά.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.
Συνελήφθη, χθες (31-7-2018) το μεσημέρι, στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, 32χρονος αλλοδαπός, ο οποίος διώκεται με Ένταλμα Σύλληψης, από τις Ελληνικές Δικαστικές Αρχές, για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.
Επιπλέον, σε βάρος του δράστη εκκρεμούσε κ αταδικαστική απόφαση από τις Ελληνικές Δικαστικές Αρχές για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών .
Σημειώνεται ότι σε βάρος του 32χρονου σχηματίσθηκε επίσης δικογραφία για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών, καθόσον, όπως διαπιστώθηκε είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑