Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on September 7th, 2018 | by fileto

0

Συριζαίοι Καβάλας κατά Μέτιου και Μακάριου!

Με ανακοίνωσή της η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας δίνει συνέχεια στο σήριαλ της εμφάνισης του Μακάριο Λαζαρίδη συμβούλου επικοινωνίας του προέδρου της ΝΔ και του περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Χρήστου Μέτιου στον Δήμο Νέστου μαζί με περιφερειακό σύμβουλο παράταξης που στηρίχθηκε από τη Χρυσή Αυγή.

Και το κάνει μια μέρα πριν έρθει στην Καβάλα ο γραμματέας του κόμματος Λευτέρης Αυγενάκης στον οποίο από τη ΝΟΔΕ αναμένεται να τεθούν θέματα πολιτικής συμπεριφοράς τόσο του περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Χρήστου Μέτιου, όσο και του Μακάριου Λαζαρίδη.

Η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας ξεχνώντας την κοινή εμφάνιση στελεχών της κυβέρνησης στο Καστελόριζο με τον Ηλία Κσιδιάρη, επιτίθεται κατά του συμβούλου επικοινωνίας του προέδρου της ΝΔ, Μακάριου Λαζαρίδη και βάζει θέμα μη πρόσκλησης από τον περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο στην σύσκεψη στο Δήμο Νέστου, του αντιπεριφερειάρχη Καβάλας αλλά και περιφερειακών συμβούλων άλλων παρατάξεων, (όπως της ΡΙΖΑ ΑΜ-Θ;) για παράδειγμα.

Η ανακοίνωσή της πάντως αναφέρει τα εξής: «Η κοινή παρουσία του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης Χρήστου Μέτιου, του συμβούλου Επικοινωνίας του Κυριάκου Μητσοτάκη Μακάριου Λαζαρίδη και του Περιφερειακού Συμβούλου Αναστασίου Ναθαναηλίδη, ο οποίος εκλέχτηκε με το ψηφοδέλτιο που στήριξε η Χρυσή Αυγή, σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Δήμο Νέστου, αποδεικνύει το προφανές πολιτικό σχέδιο της ΝΔ που δεν είναι άλλο από την συνεργασία της με την ακροδεξιά.

Μας προκαλεί απορία και εντύπωση αυτή καθ’ εαυτή η παρουσία του κ. Λαζαρίδη σε μία θεσμική συνάντηση και μας γεννιούνται μια σειρά ερωτήματα.

Με ποια άραγε ιδιότητα συμμετείχε σε μία τόσο σημαντική σύσκεψη ο κ. Λαζαρίδης; Γιατί ο κ. Μέτιος στο ΔΤ που εξέδωσε δεν αναφέρει την παρουσία των κ.κ. Λαζαρίδη και Ναθαναηλίδη;

Γιατί ο κ. Μέτιος, ενώ δέχεται την παρουσία του κ. Λαζαρίδη, δεν κάλεσε τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας;

Γιατί, ενώ κάλεσε τον ακροδεξιό Περιφερειακό Σύμβουλο που κατάγεται από τον Δήμο Νέστου, δεν έκανε το ίδιο με τους υπόλοιπους των άλλων παρατάξεων που έχουν την ίδια καταγωγή; Γιατί, τελικά, ο κ. Μέτιος ευτελίζει τον ρόλο του ως Περιφερειάρχη στο βωμό του κομματικού συμφέροντος;

Ο κατήφορος της ΝΔ συνεχίζεται.

Με ευθύνη του κ. Μητσοτάκη η ΝΔ έχει μετατραπεί σε ένα υβρίδιο νεοφιλελεύθερου και ακροδεξιού μορφώματος με ότι αυτό συνεπάγεται για το δημοκρατικό μας πολίτευμα.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑