Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on September 9th, 2018 | by fileto

0

Ανοιχτή η ΝΔ και στην ακροδεξιά είπε ο Αυγενάκης από την Καβάλα

Η Συμφωνία των Πρεσπών και οι ευθύνες για την τραγωδία στο Μάτι είναι στο επίκεντρο της σκληρής κριτικής της ΝΔ προς την κυβέρνηση. Η προσπάθεια ενημέρωσης των πολιτών σε επίπεδο ιδεών και το άνοιγμα σε όλους τους για μια ισχυρή αυτοδύναμη κυβέρνηση της ΝΔ αποτελεί τη βάση του πολιτικού σχεδιασμού του κόμματος ενόψει εκλογών.

Αυτά επισημάνθηκαν, μεταξύ άλλων, κατά την συνέντευξη Τύπου στην Καβάλα, κλιμακίου βουλευτών της ΝΔ.
Στο πλαίσιο των επισκέψεων στελεχών κομμάτων ενόψει της ΔΕΘ, οι βουλευτές Σταύρος Καλαφάτης και Λευθέρης Αυγενάκης με την παρουσία του τοπικού βουλευτή της ΝΔ Νίκου Παναγιωτόπουλου έκαναν κριτική στην κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό για παλαιότερες εξαγγελίες του στη ΔΕΘ, ανέπτυξαν τις θέσεις της ΝΔ και επεσήμαναν τις δράσεις εξωστρέφειας που φέρνουν το κόμμα πιο κοντά στους πολίτες.
Ζήτησαν το ταχύτερο δυνατό εκλογές ώστε η ΝΔ ως κυβέρνηση να διαχειριστεί άμεσα τα προβλήματα που προκύπτουν από την «ανικανότητα της κυβέρνησης» όπως χαρακτηριστικά ανέφερε,

Άνοιγμα και προς την ακροδεξιά
Ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής, Λευθέρης Αυγενάκης ξεκαθάρισε ότι η ΝΔ ανοίγεται σε όλους τους πολίτες ό,τι κι αν έχουν ψηφίσει με όρους ξεκάθαρους, σοβαρότητας και εντιμότητας, άφησε ανοικτό και το ενδεχόμενο συνεργασιών και με στελέχη της ακροδεξιάς. «Αυτά είναι λεπτομέρειες, δεν είναι της παρούσης και στο τέλος δεν υπάρχει κάποιος κανόνας για όλα. Εμείς απευθυνόμαστε σε όλους τους Έλληνες» ανέφερε χαρακτηριστικά σε ερώτημα δημοσιογράφου.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑