Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on October 10th, 2018 | by fileto

0

Τι έγραψε το Documento για την επιλογή Μέτιου

Χθες ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, ανακοίνωνε από την Άρτα την απόφασή του να στηρίξει εκ νέου για τις περιφερειακές εκλογές του 2019 τους νυν Περιφερειάρχες της Νέας Δημοκρατίας*, μεταξύ των οποίων και τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης,  Χρήστο Μέτιο.

Προφανώς, ο κ. Μητσοτάκης έκρινε πως το έργο τους ήταν επιτυχές…

Μόνον που λογάριαζε χωρίς τον ξενοδόχο ή μάλλον δεν είχε την τύχη με το μέρος του…

Πέραν της καραμπόλας στο θέμα Μαλέλη/Καλογήρου παρά τη συμφωνία με την Φώφη Γεννηματά, μάλλον δεν ήταν και η καλή του “δικαστική μέρα”.

Όπως διαβάζουμε στον τοπικό Τύπο της περιοχής σχετικά με τον Χρήστο Μέτιο (τον εκλεκτό-άριστο της ΝΔ) ο οποίος πριν αναλάβει αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης, διατηρούσε τρία βενζινάδικα στο νομό τα οποία και έκλεισαν την επομένη της εκλογής του:

«Εκδικάσθηκε σήμερα η υπόθεση της αγωγής που κατέθεσαν οι φερόμενοι ως εργαζόμενοι σε εταιρεία πετρελαιοειδών του Χρήστου Μέτιου οι οποίοι ισχυρίσθηκαν ότι πλαστογράφησε τις υπογραφές τους για να τους παρουσιάσει ως απασχολούμενους στην επιχείρηση του προκειμένου να εγκριθεί το πρόγραμμα στο οποίο εντάχθηκε»!, αναφέρει ο τοπικός Τύπος και συμπληρώνει:

«Το σημαντικό από τη χθεσινή εκδίκαση της υπόθεσης είναι ότι και ο μάρτυρας υπεράσπισης του κ. Μέτιου παραδέχθηκε ότι οι υπογραφές στα έγραφα που έδειχναν απασχολημένους του μηνυτές δεν ήτανε δικές τους αλλά πλαστογραφήθηκαν. Φυσικά αυτή η ομολογία που κατεγράφη στα πρακτικά ανοίγει τον δρόμο για την ποινική εξέταση της υπόθεσης».

Μετά από όλα αυτά, αναμένουμε με ενδιαφέρον τα επόμενα επεισόδια…

Σημείωση:

* Ειδικότερα, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στην Άρτα, ο κ. Μητσοτάκης γνωστοποίησε ότι το κόμμα του θα στηρίξει εκ νέου τους έξι εν ενεργεία περιφερειάρχες που πρόσκεινται στη γαλάζια παράταξη και θα διεκδικήσουν εκ νέου την εκλογή τους στο αξίωμα. Πρόκειται για τους:

Απόστολο Τζιτζικώστα στην Κεντρική Μακεδονία,

Χρήστο Μέτιο στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη Μακεδονία,

Κώστα Αγοραστό στη Θεσσαλία,

Αλέξανδρο Καχριμάνη στην Ήπειρο,

Γιώργος Χατζημάρκο στο Νότιο Αιγαίο, και

Χριστιάνα Καλογήρου στο Βόρειο Αιγαίο».


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑