Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on October 24th, 2018 | by fileto

0

Ο Καρασαββόγλου τρολάρει τον Μακάριο. ΕΛΑ…

Με αφορμή και το θέμα της χορηγίας της Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας η οποία ως φαίνεται είναι της ομάδας του, ο Μακάριος Λαζαρίδης έκανε μια δήλωση υποτιμητική στο πρόσωπο του διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας Τάσου Καρασαββόγλου, αναφέροντας ότι: «εδώ και  20 μέρες, απέφυγε κάθε απάντηση με αποτέλεσμα να αποσυρθεί το αίτημα για χορηγία στο Νοσοκομείο της πόλης. Είτε για ανικανότητα πρόκειται είτε για αδιαφορία, οι ευθύνες της διοίκησης είναι τεράστιες. Αυτούς όμως επιλέγει και αυτούς διορίζει το δίδυμο Ξανθός-Πολάκης».

Φυσικά δεν θα έμενε αναπάντητος από τον κ. Καρασαββόγλου ο οποίος σήκωσε το γάντι και σε δηλώσεις του στο «Κόκκινο Καβάλας», αναφερόμενος σε επικρίσεις που ακούστηκαν ή γράφτηκαν, όπως αυτές του Μακάριου Λαζαρίδη, είπε πως «η κοινωνία ξέρει να κρίνει και να συγκρίνει ανθρώπους, καταστάσεις και πολιτικές. Ξέρει πολύ καλά τι γίνεται στο Νοσοκομείο Καβάλας. Άρα, η διακρίβωση του κυρίου Μακαρίου Λαζαρίδη είναι μακριά από την πραγματικότητα. Το ξέρει πολύ καλά, αλλά μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες ανακοινώσεις.

Πρότεινα στον κύριο Λαζαρίδη να έρθει επιτέλους στο Νοσοκομείο Καβάλας, να τον φιλοξενήσουμε και να τον ενημερώσουμε για όλα τα ζητήματα, για όλες τις δυσκολίες που έχει το Νοσοκομείο, για τον σχεδιασμό του για το αύριο και το μεθαύριο.

Και τότε, ο κ. Λαζαρίδης θα διαπίστωνε πάρα πολύ εύκολα ότι τα τελευταία τρία χρόνια το Νοσοκομείο Καβάλας έχει ενισχυθεί με ανθρώπινο δυναμικό, έχουν έρθει γιατροί, νοσηλευτές, διοικητικό προσωπικό.

Επίσης πολύ εύκολα ο κ Λαζαρίδης θα διαπιστώσει ότι έχουν δρομολογηθεί για Νοσοκομείο Καβάλας σημαντική υποδομή ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού ύψους 5,5 εκ. ευρώ από το ΕΣΠΑ, πίστωση 2,5 εκ. ευρώ για ενεργειακή αναβάθμιση, και άλλα 600.000 ευρώ από το Interreg για επιπλέον τεχνολογικό εξοπλισμό.

Αυτά, που διασφαλίζουν το αύριο και το μεθαύριο του Νοσοκομείου με όρους αποτελεσματικότητας και υψηλής ποιότητας παρεχόμενων υπηρεσιών. Επιπροσθέτως, θα διαπίστωνε ότι εδώ έχει εργαζόμενους που λειτουργούν με όρους δημοκρατίας, χωρίς εργολάβους από πάνω τους. Θα διαπίστωνε πάρα πολλά πράγματα. Καλώς να ορίσει να τον καμαρώσουμε. Δεν μπορεί όμως να λέει ότι να ‘ναι. Ένα ζήτημα που με προβληματίζει είναι ότι μία ώρα μετά την ανακοίνωση της Λέσχης, έβγαλε ανακοίνωση ο κ. Λαζαρίδης!».


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑