Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on November 2nd, 2018 | by fileto

0

Κουβαλούσαν λαθρομετανάστες χωρίς δίπλωμα…

Συνελήφθησαν χθες (1-11-2018) το πρωί, στο νομό Ροδόπης, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, τέσσερις (4) διακινητές, ένας 42χρονος ημεδαπός και τρεις αλλοδαποί, ηλικίας 30, 29 και 24 ετών, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, συνολικά είκοσι εννέα (29) μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, στην Εγνατία Οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου και του Τμήματος Τροχαίας Κομοτηνής, συνέλαβαν τον 24χρονο, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει, παράνομα, με αυτό στην ενδοχώρα, οκτώ (8) μη νόμιμους μετανάστες.

Στη δεύτερη περίπτωση, σε επαρχιακή οδό της Ροδόπης, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών, συνέλαβαν τον 42χρονο, διότι οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μετέφερε, παράνομα, στην ενδοχώρα, οκτώ (8) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο δράστης κατηγορείται επίσης για πλαστογραφία και για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας διότι, όπως προέκυψε, το όχημα έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας, καθώς επίσης ο 42χρονος στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης.

Στην τρίτη περίπτωση, στην Εγνατία Οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου, συνέλαβαν τους άλλους δύο διακινητές, διότι επιβαίνοντες σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, μετέφεραν παράνομα, στην ενδοχώρα, δεκατρείς (13) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν τα παραπάνω οχήματα και ένα ζεύγος πλαστών πινακίδων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση για τις τρεις υποθέσεις ενεργούν το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου και το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών Ροδόπης.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑