Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on November 6th, 2018 | by fileto

0

Καταδίωξη από Καβάλα μέχρι τα Πεύκα Θεσσαλονίκης

Συνελήφθη έπειτα από συντονισμένες ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης με τη συνδρομή αστυνομικών των Διευθύνσεων Άμεσης Δράσης, Αστυνομίας και Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, 24χρονος από την Ιορδανία, ο οποίος ενέχεται σε περίπτωση παράνομης μεταφοράς αλλοδαπών.

Ειδικότερα, απογευματινές ώρες προχθές Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018, στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας, σε περιοχή του Δήμου Βόλβης, αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης πραγματοποίησαν σήμα στάσης σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο συλληφθείς, ο οποίος δε συμμορφώθηκε και ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να διαφύγει.

Ακολούθησε καταδίωξη κατά την οποία το όχημα του 24χρονου ακινητοποιήθηκε στην περιοχή των Πεύκων, προκαλώντας μικρής έκτασης φθορές σε υπηρεσιακό όχημα και συνελήφθη ο οδηγός.

Έπειτα από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, διαπιστώθηκε η παράνομη μεταφορά έξι αλλοδαπών που επέβαιναν στο όχημα (2 εκ των οποίων ανήλικοι) οι οποίοι στερούνταν των απαραιτήτων εγγράφων για την παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια.

Από την περαιτέρω έρευνα, προέκυψε ότι οι προαναφερόμενοι αλλοδαποί εισήλθαν παράνομα στη χώρα από περιοχή του Έβρου, έχοντας ως τελικό προορισμό τη Θεσσαλονίκη.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑