Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on November 27th, 2018 | by fileto

0

Το Παγγαίο θα βγάζει την καλύτερη φαρμακευτική κάνναβη

Δεν σταματάει να μας εκπλήσσει το δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης ο οποίος σήκωσε τα μανίκια έστω και προεκλογικά και εφόσον δεν έχει μεγάλο έργο στο ενεργητικό του έχει στοχοποιήσει ένα πράγμα. Το γεωθερμικό πεδίο του Ακροποτάμου.

Κι εκεί που περιμέναμε να ακούσουμε ότι από τα ζεστά νερά θα αναπτυχθεί ο τουρισμός μαθαίνουμε από τον ίδιο ότι: «Οι διαρκείς προσπάθειες μας φαίνεται να αποφέρουν καρπούς σύμφωνα με την πρόσφατη επιστολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος που έλαβε η ΔΕΥΑΑ Παγγαίου για την παροχή θερμικής ενέργειας σε ιδιωτική εταιρεία που σχεδιάζει την υλοποίηση σημαντικής επένδυσης στον τομέα της επεξεργασίας και παραγωγής φαρμακευτικής κάνναβης .

Η σχεδιαζόμενη επένδυση αναμένεται να απαιτεί την κατανάλωση σημαντικών ποσοτήτων ενέργειας τα οποία μπορούν να καλυφθούν από τις υποδομές άντλησης και μεταφοράς γεωθερμικής ενέργειας που πρόκειται να υλοποιήσει η ΔΕΥΑΑ Παγγαίου, ενώ ταυτόχρονα συνοδεύεται από σημαντικό αριθμό θέσεων εργασίας. Η υλοποίηση της επένδυσης ενισχύει σημαντικά την βιωσιμότητα του επενδυτικού σχεδίου της ΔΕΥΑΑ, καθώς αυξάνει δραστικά την καταναλισκόμενη θερμική ενέργεια, η οποία είναι διαθέσιμη από το γεωθερμικό πεδίο όπως αποτυπώνεται από τις ήδη πραγματοποιηθείσες από την ΔΕΥΑΑ ενέργειες πιστοποίησης του πεδίου».

Φαρμακευτική κάνναβη λοιπόν θα καλλιεργείται στο Παγγαίο και στην περιοχή του πρώην Δήμου Ορφανού..

Μεγάλες δουλειές με φούντες φαρμακευτικές!


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑