Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on December 21st, 2018 | by fileto

0

Στο ειδικό σχολείο με δώρα ο Χριστόδουλος Τοψίδης

Το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αλεξανδρούπολης επισκέφθηκε χθες ο επικεφαλής του συνδυασμού «Περιφερειακή Σύνθεση», Χριστόδουλος Τοψίδης, με την ιδιότητα του προέδρου του Επιμελητηρίου Έβρου συνοδευόμενος από μέλη της διοίκησης του.

Η επίσκεψη του κ. Τοψίδη στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Χριστουγεννιάτικης γιορτής του σχολείου.

Ο κ. Τοψίδης στον χαιρετισμό του έδωσε συγχαρητήρια στα παιδιά, στους γονείς τους και στους δασκάλους του σχολείου για την προσπάθεια που κάνουν καθημερινά.

Τόνισε επίσης πως η Διοίκησή του θα είναι πάντα αρωγοί στο πολύ σημαντικό αυτό έργο που υλοποιείται στην περιοχή μας μέσα από το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο και ευχήθηκε σε γονείς, μαθητές και δασκάλους η Νέα Χρονιά να τους δώσει ενέργεια και δύναμη για να συνεχίσουν τον αγώνα τους.

Με την ευκαιρία της επίσκεψης αυτής και ανταποκρινόμενος στο αίτημα της Διεύθυνσης του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου παρέδωσε έναν εκτυπωτή και παιδαγωγικό υλικό για τη κάλυψη αναγκών των μαθητών και των δασκάλων του σχολείου.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑