Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on January 16th, 2019 | by fileto

0

Η Αναγέννηση μετακομίζει από τον Μέτιο στον Τοψίδη

Άλλο ένα στέλεχος από τα πιο σημαντικά που ανήκει στην παράταξη «Περιφερειακή Αναγέννηση», που ίδρυσε ο αείμνηστος Γιώργος Παυλίδης, μετακομίζει στον συνδυασμό «Περιφερειακή Σύνθεση» του Χριστόδουλου Τοψίδη.

Πρόκειται για την πρώην θεματικό αντιπεριφερειάρχη Κώστα Εξακουστό ο οποίος με ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής: «Τον Οκτώβριο του 2014 λίγες μέρες μετά την τιμητική μου τοποθέτηση στην θέση του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης από τον φυσικό μας ηγέτη αείμνηστο Περιφερειάρχη Γεώργιο Παυλίδη συναντήθηκα με τον Πρόεδρο του Επιμελητήριου Έβρου Χριστόδουλο Τοψίδη για θέματα πολιτικής επικαιρότητας και άμεσης συνεργασίας της Περιφέρειας ΑΜ-Θ και του Επιμελητηρίου Έβρου.

Στο πρόσωπο του Προέδρου του Επιμελητήριου Έβρου και μέσα από την θεσμική μας συνεργασία κατά τη διάρκεια της θητείας μας διέκρινα έναν θεσμικό εργατικό , γνώστη του επιχειρείν και των προβλημάτων της αγοράς της Περιφέρειας ΑΜ-Θ, που διακατέχεται από ομαδικότητα και συλλογικότητα, έναν καλό συνομιλητή , έναν άνθρωπο της αγοράς .

Δηλώνω ότι θα συστρατευθώ και θα είμαι παρών στην πρώτη γραμμή στην συλλογική προσπάθεια ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με επικεφαλής τον Χριστόδουλο Τοψίδη στον Συνδυασμό Περιφερειακή Σύνθεση στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου του 2019».

Τελικά πότε θα το πάρει χαμπάρι η Αθήνα ότι στο τέλος ο περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος από την Περιφερειακή Αναγέννηση θα έχει μόνο μια μικρή ομάδα μαζί του;


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑