Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on January 30th, 2019 | by fileto

0

Μακάριος Λαζαρίδης υποψήφιος στην Καβάλα

Ακόμη μένει σε εκκρεμότητα το ψηφοδέλτιο της ΝΔ για την Καβάλα, έστω και για ένα 24ωρο, μια και στη σημερινή ανακοίνωση της ΝΔ ανακοινώθηκε μόνο η υποψηφιότητα του Μακάριου Λαζαρίδη που έφερε νέο κύκλο γκρίνιας στην τοπική οργάνωση και στα στελέχη του.

Αύριο αναμένεται να ανακοινωθούν και τα υπόλοιπα πρόσωπα που θα στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο της ΝΔ για τις προσεχείς βουλευτικές εκλογές όποτε αυτές κι αν γίνουν!

Έτσι λοιπόν τη μέρα που η ΝΟΔΕ Καβάλας έκοψε την πίτα της στο Λούσι, η Ν.Δ. δημοσιοποίησε  σε ποιες περιφέρειες θα πολιτευτούν στις επικείμενες εθνικές εκλογές μόνο τα στελέχη της που είχαν μέχρι σήμερα θέσεις ευθύνης στο κεντρικό οργανωτικό σχήμα

Την πρώτη λίστα με υποψήφιους βουλευτές έδωσε στη δημοσιότητα η Νέα Δημοκρατία, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι την ώρα που η κυβέρνηση- κουρελού προσπαθεί να επιβιώσει με υλικά και μεθόδους του παρελθόντος, η Ν.Δ. κάνει πράξη την πλήρη ανανέωση του οργανωτικού της σχήματος.

Πρόκειται για γραμματείς της Ν.Δ., αναπληρωτές γραμματείς, αναπληρωτές εκπροσώπους, αλλά και στενούς συνεργάτες και συμβούλους του προέδρου της Ν.Δ. τους οποίους ο κ. Μητσοτάκης επιθυμεί να ευχαριστήσει προσωπικά για τη μέχρι τώρα συμβολή τους.

Παράλληλα η Ν.Δ. ανακοίνωσε και τις περιφέρειες στις οποίες θα πολιτευτούν οι εν ενεργεία βουλευτές της πρώην Β’ Αθήνας, του Υπ. Αττικής, του ψηφοδελτίου Επικρατείας, αλλά και εκείνοι που προσχώρησαν στην Κοινοβουλευτική της Ομάδα.

Σύμφωνα με τη ΝΔ, οι ανακοινώσεις των νέων γραμματειών, και των δεκάδων νέων στελεχών που θα δώσουν από την πρώτη γραμμή τις εκλογικές μάχες του 2019 θα γίνουν σήμερα, με το σχήμα να απαρτίζεται από νέα πρόσωπα σε ποσοστό 73%, ενώ ο μέσος όρος ηλικίας τους είναι τα 42 έτη.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑