Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on January 31st, 2019 | by fileto

0

Ο Μέτιος “έγινε Αργύρης” στη θέση του Πατακάκη;

Απίστευτο και όμως αληθινό μια και με σημερινή ανακοίνωση της Περιφέρειας ΑΜ-Θ και μετά την απόφαση παύσης του χωρικού αντιπεριφερειάρχη Δράμας Αργύρη Πατακάκη, ο περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος, αναλαμβάνει όλες τις αρμοδιότητές του για την εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών της ΠΕ Δράμας.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Κατόπιν της απόφασης του Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης κ. Ιωάννη Σάββα, με την οποία ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ. Αργύρης Πατακάκης τίθεται σε αργία μέχρις ότου οι δικαστικές αποφάσεις που τον αφορούν καταστούν αμετάκλητες, ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστος Μέτιος αποφάσισε ότι όλες οι αρμοδιότητες του Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Δράμας θα ασκούνται από τον ίδιο.

Παράλληλα, ο περιφερειακός σύμβουλος Δράμας κ. Χρήστος Γεωργιτσόπουλος ορίζεται εντεταλμένος σύμβουλος για όλα τα θέματα της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας όπως τον συντονισμό, την παρακολούθηση και τη λειτουργία των οργανικών μονάδων της, καθώς επίσης την εύρυθμη λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου Φαλακρού».


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑