Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on February 18th, 2019 | by fileto

0

Κίνηση εξόδου Μέτιου από την Περιφερειακή Αναγέννηση…

Οι τελευταίες εξελίξεις και η απουσία της κομματικής ηγεσίας από τον καυγά που έχει ξεσπάσει στις τάξεις της παράταξης του αειμνήστου Γιώργου Παυλίδη, της Περιφερειακής Αναγέννησης έχουν ανοίξει τον ασκό του Αιόλου.

Ήδη τα εκλεγμένα στελέχη της χωρικοί αντιπεριφερειάρχες και περιφερειακοί σύμβουλοι έχουν επιδοθεί σε έναν αγώνα δρόμου, ώστε σε ανύποπτο χρόνο, να θέσουν θέμα περιφερειάρχη και να εξαναγκάσουν τον Χρήστο Μέτιο σε παραίτηση.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι κοντά στο μάζεμα των «κουκιών» που θα συνοδευτεί με επιστολές διαμαρτυρίας και αμφισβήτησης των κινήσεων που κάνει τελευταία ο περιφερειάρχης ΑΜ-Θ με αποτέλεσμα να φέρουν την ηγεσία της ΝΔ προ τετελεσμένου και να αναγκαστεί να άρει την εμπιστοσύνη της από το πρόσωπο του Χρήστου Μέτιου, όσον αφορά την υποψηφιότητά του και μάλιστα με την ετικέτα της Περιφερειακής Αναγέννησης, στις προσεχείς περιφερειακές εκλογές.

Η κατάσταση είναι έκρυθμη και το κλίμα τεταμένο, ενώ ακόμη και πιστοί στην κομματική γραμμή κάνουν πίσω, ενώ κλεισμένα πρόσωπα για να συμπαραταχθούν με τον περιφερειάρχη στις προσεχείς εκλογές, θέλουν να αποσύρουν τις υποψηφιότητές τους, καθώς το χάσμα στη ΝΔ στην περιφέρεια ΑΜ-Θ ολοένα και βαθαίνει.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑