Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on February 27th, 2019 | by fileto

0

Σάρωσε την Δράμα σε μια μέρα ο Τοψίδης!

Σε ένα μπαράζ επισκέψεων για μια ακόμη φορά επιδόθηκε στη Δράμα ο υποψήφιος περιφερειάρχης ΑΜ-Θ και επικεφαλής της παράταξης «Περιφερειακή Σύνθεση», Χριστόδουλος Τοψίδης με τους υποψηφίους περιφερειακούς του συμβούλους την Τρίτη που μας πέρασε.

Ξεκίνησε από τα Σώματα Ασφαλείας μια και η πίστη του Χριστόδουλου Τοψίδη πως τα προβλήματα διευθετούνται μόνο εάν οι διοικούντες συμβουλεύονται αυτούς οι οποίοι τα γνωρίζουν, αφού είναι και οι πρώτοι που βρίσκονται αντιμέτωποι με αυτά εκ της θέσεως και επαγγελματικής ενασχόλησης.

Μαζί του οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Δράμας, Μ. Ξενίδου, Ν. Γαλοπούλου, Κ. Παταβού, Α. Μωϋσιάδης, Σ. Παπαδόπουλος, που ήταν μαζί του τόσο στην Αστυνομική Διεύθυνση Δράμας, όσο και στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Δράμας, όπου και ενημερώθηκε για τα ζητήματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων τους.

 

Συνάντηση με τον δήμαρχο Δράμας

Την σιγουριά της αγαστής  συνεργασίας στο μέλλον εξέπεμψε η συνάντηση Τοψίδη με τον δήμαρχο Δράμας, Χριστόδουλο Μαμσάκο όπου και συζήτησαν θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του Δήμου σε σχέση με την Περιφέρεια θέτοντας τα θεμέλια μιας μελλοντικής συνεργασίας  με μοναδικό στόχο μια καλύτερη Περιφέρεια για όλους.

 

 Σε Επιθεώρηση Εργασίας, ΟΑΕΔ και ΙΕΚ Δράμας

Ακολούθησε επίσκεψη στην  Επιθεώρηση Εργασίας Δράμας, αλλά και τα γραφεία του ΟΑΕΔ Δράμας και στο ΙΕΚ του ΟΑΕΔ, προκειμένου να ενημερωθούν για τον ευαίσθητο χώρο των εργασιακών σχέσεων αλλά και του σοβαρού προβλήματος της ανεργίας, το οποίο στην περιοχή της Δράμας είναι ιδιαίτερα έντονο.

Υπήρξε σε πολλά από αυτά πλήρης ταύτιση απόψεων και μπήκαν οι βάσεις μιας μελλοντικής συνεργασίας η οποία στηρίζεται στην αντίληψη πως μόνο μαζί και σε συνεργασία, μπορούμε να πάμε την Περιφέρεια μας, εκεί που της αξίζει .

Εκεί που την έχει θέσει, μέσα από το όραμα του ο Χριστόδουλος Τοψίδης.

 

Ο Χριστόδουλος Τοψίδης στο ΙΕΚ του ΟΕΕΚ Δράμας

Μετά πήγαν στο ΙΕΚ του Οργανισμού Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και  Κατάρτισης Δράμας όπου και ενημερώθηκαν, για το πλαίσιο λειτουργίας αλλά και τις ιδιαίτερες ανάγκες του χώρου της μετά-δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην περιοχή μας από την διευθύντρια κ. Παναγιώτα Τσακιρίδου και τους συνεργάτες της.

Μέσα από τον διάλογο που αναπτύχθηκε η ομάδα του Χριστόδουλου Τοψίδη , ενημερώθηκε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν η Διεύθυνση, οι εκπαιδευτικοί και οι συμμετέχοντες στα προγράμματα σπουδών κύρια στα κόστη μετακίνησης αλλά και έλλειψη απαραίτητων εργαστηρίων για την πρακτική άσκηση όπως όμως και λειτουργικών αναγκών του κτιρίου (καθαριότητας , συντήρησης, θέρμανσης κλπ).

Ταυτόχρονα ενημερώθηκαν για την άριστη συνεργασία του με το κοινωνικό – επαγγελματικό σύνολο της περιοχής αλλά και την  σημαντική συμβολή του στα  τεκταινόμενα της πόλης της Δράμας.

 

Τέλος και στη ΝΕΟΓΑΛ

Η επίσκεψη έκλεισε με το εργοστάσιο Γάλακτος της Δράμας ΝΕΟΓΑΛ όπου είχαν συνάντηση με τον διευθύνοντα σύμβουλό της κ. Σεβαστίδη.

Ο άνθρωπος, που στις επερχόμενες εκλογές διεκδικεί την θέση του Περιφερειάρχη κι ακολουθεί τον δρόμο της εργασίας για να φτάσει και να φτιάξει, εκτιμά τον κόπο και αναγνωρίζει τον τρόπο, που μια επιχείρηση μπορεί σε δύσκολους καιρούς να είναι υγιής και να σέβεται τους εργαζόμενους της όπως, τους συνεργάτες της και το καταναλωτικό κοινό .


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑