Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on March 10th, 2019 | by fileto

0

Το καρναβάλι γέμισε τα ξενοδοχεία της ΑΜ-Θ

Εκατοντάδες λεωφορεία από όλη την Ελλάδα, την Βουλγαρία, αλλά προπάντων από την Τουρκία έφεραν όχι μόνο στην Ξάνθη, αλλά και στην Κομοτηνή, Δράμα, Αλεξανδρούπολη, Καβάλα χιλιάδες τουρίστες που κάλυψαν την πληρότητα των ξενοδοχείων της περιοχής.

DSC_0129_1280x856 DSC_0207_1024x684O καιρός έκανε κι αυτός το θαύμα του και εκτόξευσε το Ξανθιώτικο καρναβάλι που κρατάει μια παράδοση εδώ και 50 χρόνια!

Από την πλευρά τους οι σύλλογοι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, ενώ παρέλαση έκαναν πάνω από 5.000 καρναβαλιστές. Αριθμός υψηλότερος δηλαδή του Πατρινού Καρναβαλιού….

Σημειώνεται ότι την παρέλαση μετέδωσαν απευθείας η ΕΡΤ3 και το NEXT tv με το τελευταίο μάλιστα να κάνει ρεκόρ τηλεθέασης χάρις στην υψηλής ποιότητας εικόνας αλλά και την άριστη Νατάσσα Μπάτζιου ως παρουσιάστρια. Αντίθετα κατώτερος των περιστάσεων ήταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος που πλαισιώνονταν ωστόσο από την πάντα άριστη Χρύσα Μωραϊτη.

Εντυπωσιακός όπως πάντα ήταν ο…Τζάρος που κάηκε μετά την παρέλαση.

Την παρέλαση τίμησαν με την παρουσία τους, ο υποψήφιος περιφερειάρχης ΑΜ-Θ Χριστόδουλος Τοψίδης, ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Θόδωρος Μαρκόπουλος, με παρέα τον Μιχάλη Αμοιρίδη, ενώ όπως κάθε χρόνο την παράσταση έκλεψαν φυσικά οι σύλλογοι με την πανέμορφες φορεσιές τους, τον ρυθμό, το κέφι και το χορό τους. Και του χρόνου παιδιά!


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑