Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on March 27th, 2019 | by fileto

0

Μια έρευνα ρουτίνας έβγαλε λαβράκια

Συνελήφθησαν χθες (26-3-2019) το απόγευμα, στον Έβρο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης και του Αστυνομικού Τμήματος Αλεξανδρούπολης, δύο (2) αλλοδαποί, ηλικίας 31 και 27 ετών, κατηγορούμενοι για πλαστογραφία, παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και ψευδή ανώμοτη κατάθεση, κατά περίπτωση. Επιπλέον, ο 31χρονος διώκεται με δύο Εντάλματα Σύλληψης.

Ειδικότερα, στην ευρύτερη περιοχή της Μεσημβρίας, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 27χρονο να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και όπως προέκυψε, στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης, ενώ κατά τον έλεγχο κατείχε και επέδειξε μία πλαστή άδεια ικανότητας οδήγησης των αρχών της Ρουμανίας .

Στο όχημα επέβαινε και ο 31χρονος, ο οποίος δήλωσε ψευδή στοιχεία ταυτότητας στους αστυνομικούς, επιδεικνύοντας ένα πλαστό δελτίο ταυτότητας των αρχών της Ρουμανίας, ενώ από τον έλεγχο προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο Εντάλματα Σ ύλληψης από τις Ελληνικές Δικαστικές Αρχές, για διευκόλυνση εξόδου από την Ελλάδα πολίτη τρίτης χώρας χωρίς να υποβληθεί στον προβλεπόμενο έλεγχο και για διευκόλυνση παράνομης μεταφοράς – προώθησης μη νόμιμων αλλοδαπών.

Κατασχέθηκαν δύο πλαστά έγγραφα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑