Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on April 7th, 2019 | by fileto

0

Ζαλίστηκαν οι αντίπαλοι του Τοψίδη από το πλήθος!

Σε μια πραγματικά κατάμεστη αίθουσα σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αλεξανδρούπολης,  το πρωί, με πλήθος δημάρχων εν ενεργεία και υποψηφίων δημάρχων (όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι της Αλεξανδρούπολης ήταν παρόντες, κάτι που πραγματικά δε έχει ξαναγίνει), πρώην βουλευτών της ΝΔ, επιμελητηριακών και επιχειρηματικών εκπροσώπων, αλλά και ενός πλήθους από ένθερμους υποστηρικτές από Έβρο και Ροδόπη και των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης και υποψήφιος περιφερειάρχης Χριστόδουλος Τοψίδης, τόνισε τον δυναμικό χαρακτήρα της υποψηφιότητάς του…

Φανερά συγκινημένος από το μεγάλο πλήθος ο Χριστόδουλος Τοψίδης, εκδήλωσε την πεποίθησή του ότι στις 26 Μαΐου μπορεί να γίνει η μεγάλη ανατροπή και να έχει η Περιφέρεια νέα διοίκηση με την παράταξη «Περιφερειακή Σύνθεση».

Η παρουσίαση της υποψηφιότητας του προέδρου του Επιμελητηρίου Ξάνθης Στέλιου Μωραίτη, δίνει επίσης ένα μεγάλο προβάδισμα σε αυτή την προοπτική.

Ο κύριος Τοψίδης, ξεκινώντας την ομιλία του τόνισε ότι «η επόμενη διοικηση της ΑΜ-Θ είναι απόψε ανάμεσά σας, γιατί η περιφέρεια είναι ένας σημαντικός θεσμός που μπορεί να αλλάξει τη ζωή μας… είμαστε εδώ με έναν αυθεντικά ανεξάρτητο συνδυασμό …με μια καθαρή αυτοδιοικητική πρόταση, χωρίς διχασμούς, αποκλεισμούς και διχασμούς, γιατί δεν συμβιβαζόμαστε άλλο με την μετριότητα, την στασιμότητα και την διαίρεση».

Συνεχίζοντας ο επικεφαλής της «Περιφερειακής Σύνθεσης» ανέφερε: «Καιρός να γυρίσουμε την πλάτη σε αυτό που συνέχεια μας γυρίζει στο αδιέξοδο. Ο τόπος μας είναι γεμάτος με ιστορία, παράδοση και προοπτική, έχει προοπτική και όλα τα εχέγγυα για να πάμε μπροστά. Η Περιφέρεια είναι ένας θεσμός που προσφέρεται για σύνθεση και αυτό το διαπίστωσα σε όλες αυτές τις επαφές που είχα όλο αυτό το διάστημα και το ζητούν οι ίδιοι οι άνθρωποί της. Δεν υπάρχει χρόνος για αδράνεια και στασιμότητα, πρέπει εδώ και τώρα να θέσουμε ένα τέλος στον …κύκλο των χαμένων ευκαιριών. Έχουμε υποχρέωση να ανακτήσουμε όσα χάσαμε και να αλλάξουμε την πορεία…».

Στο τέλος της εκδήλωσης παρουσιάστηκε όλο το ψηφοδέλτιο της «Περιφερειακής Σύνθεσης» που έγινε αποδεκτό με χειροκροτήματα και μια πραγματικά ανεβασμένη και αισιόδοξη ψυχολογία…».


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑