Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on April 8th, 2019 | by fileto

0

Πρωτιά χτυπάει ο Μάκης Παπαδόπουλος την πρώτη Κυριακή!

Διαρκώς και ενισχύεται ο ανεξάρτητος συνδυασμός του Μάκη Παπαδόπουλου, «Ο Τόπος της Ζωής μας» και αποκτά δυναμική σε σημείο σήμερα σε κοινή συνέντευξη Τύπου που έδωσαν με τον Κώστα Κουνάκο, ο Μάκης Παπαδόπουλος να πει για πρώτη φορά: «Είμαστε πρώτοι την πρώτη Κυριακή!».

Πάντως χθες ο Μάκης Παπαδόπουλος καλωσόρισε τον Κώστα Κουνάκο στην παράταξή του «Ο Τόπος της Ζωής μας» και ο Κουνάκος του φέρνει την συμπόρευση 22 μελών της παράταξης «ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΒΑΛΑ- Πρώτη Ξάνα», του ίδιου αλλά και υποψηφίων όπως η Στέλλα Τσαλίδου, η Φωτεινή Βεγίνα και ο Παναγιώτης Σανουζίδης.

«Είμαστε η παράταξη που συνθέτει και ενώνει. Εμείς ενώνουμε την Καβάλα και τους Φιλίππους. Το έχουμε αποδείξει. Για αυτό μας εμπιστεύονται όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν την προσπάθεια αυτή. Σε αυτή την κατεύθυνση καταθέτουμε τις προτάσεις μας εδώ και πέντε χρόνια. Έχουμε εργαστεί σκληρά μέσα κι έξω από το δημοτικό συμβούλιο. Ο Κώστας Κουνάκος έχει υπηρετήσει την τοπική αυτοδιοίκηση από διάφορες θέσεις και διαθέτει σημαντική εμπειρία. Συμμετείχε συχνά στις δημόσιες εκδηλώσεις μας με τις δικές του απόψεις, ιδέες και προτάσεις. Πάντα θετικά. Έτσι είδα θετικά την προσπάθεια του Κ. Κουνάκου και των συνεργατών του να μετέχουν ως ανεξάρτητος συνδυασμός στις δημοτικές εκλογές, καταθέτοντας την αγωνία τους και τις προτάσεις τους για το μέλλον του δήμου μας», τόνισε αρχικά στις δηλώσεις του ο Μάκης Παπαδόπουλος.

«Ανταλλάξαμε πολλές φορές απόψεις σε πολλά θέματα και διαπιστώσαμε ότι υπάρχει κοινό έδαφος για συνεργασία, ακόμη και πριν από τις δημοτικές εκλογές. Έτσι αποφασίσαμε ότι η παράταξη ”Όμορφη Καβάλα, πρώτη ξανά” μπορεί να συνεργαστεί και να συμπορευτεί μαζί μας, μέσα από το ψηφοδέλτιο του ”Τόπου της Ζωής μας”. Σήμερα κάνουμε ένα ακόμη σημαντικό βήμα προς την κατεύθυνση της συνεννόησης και της συνεργασίας, ενόψει των δημοτικών εκλογών. Στέλνουμε το μήνυμα ότι έτσι θα πορευτούμε για το καλό του δήμου μας και προς όφελος όλων των δημοτών χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς, γιατί εμείς θα κόψουμε το νήμα και του πρώτου και του δεύτερου γύρου. Κώστα και αγαπητά στελέχη της παράταξης ”Όμορφη Καβάλα, πρώτη ξανά” σας καλωσορίζω στον ”Τόπο της Ζωής μας”, συμπλήρωσε σχετικά στις δηλώσεις του ο Μάκης Παπαδόπουλος.

 

«Είμαστε εδώ για να συνθέσουμε και να ενώσουμε δυνάμεις…»

Από την πλευρά του ο Κώστας Κουνάκος επισήμανε αρχικά ότι ”από εδώ και πέρα ο  ”Τόπος της Ζωής μας” θα είναι αυτός που θα ακούγεται. Η όμορφη Καβάλα μας, με τους Φιλίππους, με τον ορεινό όγκο, με τις υπέροχες ακτογραμμές και το ανάγλυφο που όλοι θαυμάζουν, αλλά όταν κυκλοφορήσουν μέσα σε αυτήν αρχίζουν να νιώθουν άσχημα, γιατί είναι πρόβλημα το να κυκλοφορήσεις σήμερα στην Καβάλα. Το κυκλοφοριακό είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα, για αυτό θα είναι ένας από τους στόχους μας και άμεσα θα προχωρήσουμε για να λύσουμε. Είμαστε εδώ για να συνθέσουμε και να ενώσουμε δυνάμεις. Η Καβάλα μας ενώνει. Αυτός είναι ο τόπος στον οποίο δημιουργούμε καθημερινά.

Προσωπικά προσέφερα στην διαμόρφωση αυτού του τόπου τα τελευταία 20 χρόνια από την θέση του αιρετού και την θέση του υπαλλήλου στην Π.Ε. Καβάλας 33 χρόνια που ασχολούμαι καθημερινά απ τον Νέστο μέχρι τον Στρυμόνα, τη Θάσο, σε όλες τις συνθήκες. Ασχολούμαι με τα θέματα των συνδημοτών μας. Είμαστε εδώ μαζί με τον Μάκη Παπαδόπουλο και τους συνεργάτες μας για να συμπορευτούμε από κοινού αποφασισμένοι να πρωταγωνιστούμε, με την επικύρωση του κόσμου πριν από τις εκλογές γιατί μας ενδιαφέρει και η επόμενη μέρα. Είμαστε εδώ για να διεκδικήσουμε όλα αυτά που μας στέρησαν οι πολιτικές του τίποτα. Η πόλη μας, τα δημοτικά διαμερίσματα βρίσκονται σε μια εξαθλίωση. Πρέπει να ανατάξουμε τον τόπο μας, να ανοίξουμε δρόμους, να βάλουμε γέφυρες κοινωνικές, που θα συνδέσουν τον αστικό πληθυσμό με τα ημιαστικά κέντρα αλλά και τον ορεινό όγκο. Έχουμε εκείνα τα προνόμια σαν τόπος που μπορούν να είναι καταλύτες, γιατί πρέπει ο τόπος της ζωής μας να γίνει καταλύτης, ώστε να επιστρέψουν  8.000 ενεργά νέα άτομα που έφυγαν από τον δήμο μας και προσφέρουν υπηρεσίες αλλού τα τελευταία χρόνια. Αυτά τα στελέχη θα τα φέρουμε πίσω σιγά – σιγά. Ο πολιτισμός στην καθημερινότητα μας είναι προτεραιότητα μας. Δεσμευόμαστε στους δημότες μας ότι η καθημερινότητα του πολίτη θα είναι ο στόχος μας, όπως το κυκλοφοριακό, η καθαριότητα, η κοινωνική πολιτική και η καινοτομία”, ανέφερε στη συνέχεια ο κ. Κουνάκος.

Όλα αυτά μπορούμε να τα κάνουμε πράξη γιατί εμείς ξέρουμε και ασχολούμαστε, θέλουμε και μπορούμε. Είμαστε εδώ για να δώσουμε πνοή και ζωντάνια στον δήμο μας και να κάνουμε τη Καβάλα μας μπροστάρη στην περιφέρειά μας κι αυτό θα είναι το στοίχημά μας. Η Καβάλα δεν μπορεί να είναι ουραγός στην Α.Μ.Θ. Εμείς και τα παιδιά μας αξίζουμε το καλύτερο. Σήμερα οι δυο παρατάξεις γίνανε μια και η αυριανή μέρα θα είναι διαφορετική. Η μάχη για τον σταυρό θα πρέπει να μας κάνει να τρέχουμε για να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι 13 έδρες από τις 21 και αυτός θα είναι ο τυχερός μας αριθμός. Κι αυτό δεσμευόμαστε να το κάνουμε με αυριανό δήμαρχο τον Μάκη Παπαδόπουλο, υπογράμμισε καταληκτικά ο κ. Κουνάκος, ο οποίος παρουσίασε τρεις από τους υποψηφίους του, που είναι η κ Στέλλα Τσαλίδου, η Φωτεινή Βεγίνα και ο Παναγιώτης Σαμουζίδης.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑