Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on May 5th, 2019 | by fileto

0

Με πλήρη συνδυασμό ο Χριστόδουλος Τοψίδης και 32 γυναίκες….

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης Χριστόδουλος Τοψίδης κατέθεσε σήμερα Κυριακή 5 Μαΐου το μεσημέρι στις 12, στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Ροδόπης στην Κομοτηνή, τον πλήρη συνδυασμό της «Περιφερειακής Σύνθεσης».

Πλήρης σε αριθμό υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων, δηλαδή 79, διεκδικεί και επίσημα την ψήφο των πολιτών της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης η “Περιφερειακή Σύνθεση” με επικεφαλής της τον Χριστόδουλο Τοψίδη.

Σε δηλώσεις του ο κύριος Τοψίδης ανέφερε: «Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνω ότι ο συνδυασμός της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ έχει συμπληρώσει πλήρως το ψηφοδέλτιό του για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, με τη συμμετοχή 79 υποψηφίων συμβούλων (τον μέγιστο αριθμό υποψηφίων), εκ των οποίων 32 γυναίκες.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημοσίως, όλους τους ανθρώπους που συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο νίκης της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ! Όλους αυτούς που με εμπιστεύθηκαν. Άνθρωποι καταξιωμένοι επαγγελματικά και κοινωνικά, με όρεξη για δουλειά και διάθεση προσφοράς στους συμπολίτες μας.

Θα ήθελα ακόμη, να ευχαριστήσω όλες τις φίλες και τους φίλους του συνδυασμού μας, οι οποίοι με τις προσπάθειες και την αγάπη τους, μας έδωσαν τη δύναμη να χτίσουμε έναν ανεξάρτητο και νικηφόρο συνδυασμό.

Σας ευχαριστώ, λοιπόν, μέσα από την καρδιά μου τον κάθε ένα από εσάς ξεχωριστά».

Έτοιμη για την μάχη της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης δηλώνει η Λαϊκή Συσπείρωση δια του νέου επικεφαλής της Δημήτρη Παπατολίδη. Το ψηφοδέλτιο απαρτίζεται από εργαζόμενους, αγρότες, νέους επιστήμονες, από πλειονότητα και μειονότητα, αγωνιστές της ζωής που αντιτάχθηκαν στις αντιλαϊκές πολιτικές και είναι έτοιμοι να δώσουν τη μάχη και μέσα από το περιφερειακό συμβούλιο και εκτός αυτού. Ο υποψήφιος ζήτησε ενίσχυση της Λαϊκής Συσπείρωσης από τον κόσμο και υποστήριξη του ψηφοδελτίου, το οποίο έχει τον ανώτερο αριθμό των 79 υποψηφίων.

Από την Παρασκευή κατέθεσε συνδυασμό για τις περιφερειακές εκλογές και η Ελληνική Αυγή με υποψήφιο περιφερειάρχη τον Ελευθέριο Νικολαίδη!


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑