Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on May 15th, 2019 | by fileto

0

Η πεσμένη γέφυρα …είναι εκεί!

Η κυρία Χατζηγεωργίου ήρθε στην Καβάλα το απόγευμα της Τρίτης, πήγε σε Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων στα Κηπιά, στην Βιβλιοθήκη της Ελευθερούπολης, στο Μουσείο Καπνού και μετά στο ξύλινο σπιτάκι του συνδυασμού του υποψηφίου με την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, δημάρχου Καβάλας, Άρη Βέρρου!

Σε συνέντευξη Τύπου ελαφρώς στο γόνατο, η κυρία υφυπουργός, μίλησε ότι γίνονται «μικροπολιτικά παιχνίδια και σκοπιμότητες στο θέμα της πεσμένης γέφυρας στην Καβάλα».

Και φυσικά αφού φόρτωσε τις ευθύνες σε άλλους ανέφερε ότι: «η θέση μας παραμένει σταθερή, θα δώσουμε κάθε βοήθεια στην προσπάθεια να λυθεί το πρόβλημα».

Τελικά κανείς δεν κατάλαβε τι ακριβώς ήθελε να πει η υφυπουργός Ελευθερία Χατζηγεωργίου, η οποία παράλληλα υπενθύμισε την ανταπόκριση της προκατόχου της κ. Νοτοπούλου και του υφυπουργού Οικονομίας, Στάθη Γιαννακίδη αμέσως μόλις προέκυψε το ζήτημα.

Με άλλα λόγια η υφυπουργός προφανώς είχε ελλιπέστατη ενημέρωση από τους βουλευτές του νομού που ανήκουν στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και από τον υποψήφιο δήμαρχο που στηρίζει το κόμμα της στον Δήμο Καβάλας.

Βεβαίως έχει ένα ίχνος δικαιολογίας η κυρία Χατζηγεωργίου μια και όπως είπε η ίδια «Είναι η πρώτη φορά που έρχομαι στην Καβάλα ως υπουργός, αλλά όχι και στην ΑΜ-Θ και με αυτήν την αφορμή έρχομαι να συναντήσω φορείς και ανθρώπους, να συζητήσω μαζί τους και να δω τα πραγματικά προβλήματα, ώστε να δώσουμε λύσεις τόσο για την Καβάλα όσο και ευρύτερα για την ΑΜ-Θ. Είναι πολύ σημαντικό να βγαίνουμε από τα γραφεία μας και να επισκεπτόμαστε διάφορες περιοχές, να συζητάμε και να βρίσκουμε λύσεις για την Περιφέρειά μας».


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑