Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on May 28th, 2019 | by fileto

0

Δεν θέλει να εμπλακεί ο Κυριάκος στην ΑΜ-Θ

Στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών ρίχνει το βάρος της η ΝΔ, που ποντάρει ιδίως στη μάχη των Περιφερειών. Αυτή έχει σαφώς πιο πολιτικά χαρακτηριστικά σε σχέση με τις δημοτικές κάλπες και εκεί είναι που θα επικεντρωθούν τις εναπομείνασες ημέρες ο Κυριάκος Μητσοτάκης και τα γαλάζια στελέχη. Βούληση της Πειραιώς είναι η σαφής υπεροχή της αξιωματικής αντιπολίτευσης, όπως αποτυπώθηκε στις ευρωεκλογές της περασμένης Κυριακής, να είναι διαρκής και να έχει συνέχεια και στον δεύτερο γύρο, οπότε μετά τα βλέμματα θα στραφούν στη… μητέρα των μαχών, τις εθνικές εκλογές.

Ο κ. Μητσοτάκης μετέβη στις Βρυξέλλες για να συμμετάσχει στην άτυπη συνάντηση κορυφής του ΕΛΚ. Αναμένεται να επαναβεβαιωθεί η στήριξη στον Μάνφρεντ  Βέμπερ και η πεποίθηση ότι ο νέος πρόεδρος της Κομισιόν θα πρέπει να προέρχεται από την ευρωπαϊκή Κεντροδεξιά, που ήταν πρώτη σε δύναμη στις ευρωεκλογές. Μαζί του και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, στον οποίο ο πρόεδρος της ΝΔ φέρεται να πρότεινε να αναλάβει αντιπρόεδρος είτε στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΕΛΚ είτε στο ευρωκοινοβούλιο.

Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες και παρά τους έξαλλους που θέλουν την παρουσία του στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θέλει να έρθει και να εμπλακεί μια και έχει έτοιμη την διαχείριση του ζητήματος, εφόσον εκλεγεί ο Χριστόδουλος Τοψίδης!


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑