Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on June 2nd, 2019 | by fileto

0

Η Θράκη δεν είναι …χαμένη υπόθεση!

Θυμόμαστε τη Θράκη κάθε φορά που οι φοβίες μας αλλά και οι τύψεις μας ξυπνούν.

Η τελευταία αφορμή για να γίνει αυτό προέκυψε από τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών. Το κόμμα ΚΙΕΦ το το οποίο προωθεί τις τουρκικές επιδιώξεις στην περιοχή προέκυψε ακόμη πιο ισχυρό. Αμέσως όλοι εδώ στην Αθήνα , για λίγες ώρες ανησυχήσαμε… Και μετά συνεχίσαμε να ασχολούμαστε με τα ασήμαντα της θλιβερής ελληνικής πολιτικής πραγματικότητας… Κάποιοι προσφύγαμε και στη γνωστή άποψη ότι “η Θράκη είναι μια χαμένη υπόθεση”.

Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης υπουργός σε πολλά υπουργεία , βουλευτής Ροδόπης και ξανά υποψήφιος στην ίδια περιφέρεια δεν μασά τα λόγια του: “Όποιος λέει ότι η Θράκη είναι χαμένη υπόθεση είναι προδότης”. Δεν είναι μια απλή δήλωση. Στη συνέντευξή του στο Militaire.gr ο κ.Στυλιανίδης με πολύ ψυχραιμία και με αναλυτικό τρόπο μας εξηγεί τι συμβαίνει στη Θράκη. Όχι σήμερα. Εδώ και πολλές δεκαετίες.

Η συνέντευξή του δεν είναι μόνο διαφωτιστική. Είναι και ένα μήνυμα αισιοδοξίας που επιβεβαιώνει αυτό που πολλές φορές έχουμε γράψει: η Ελλάδα μπορεί και πρέπει να είναι πρωταγωνίστρια χώρα στην περιοχή κι όχι ένα φοβισμένο κράτος που πιστεύει ότι έχει χάσει πριν καν παίξει!


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑