Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on June 2nd, 2019 | by fileto

0

Ο Θεόδωρος Μουριάδης νέος δήμαρχος Καβάλας

Από νωρίς και με την πρώτη ενσωμάτωση φάνηκε ότι ο Θεόδωρος Μουριάδης έπεισε τους ψηφοφόρους της Καβάλας αλλά και των Φιλίππων, και επικράτησε με συντριπτική διαφορά της αντιπάλου του Δήμητρας Τσανάκα, η οποία δεν κατάφερε να κρατήσει το αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής.

Ο Θεόδωρος Μουριάδης και οι συνεργάτες του κρατώντας άλλοτε χαμηλούς και άλλοτε υψηλούς τόνους, αλλά με μετριοπάθεια, «έκλεψαν» με έξυπνο τρόπο τις ψήφους και επεκράτησαν σε έναν αγώνα που είχε πολύ χαμηλά ντεσιμπέλ, λόγω της απλής αναλογικής.

Πέραν αυτού όπως όλα δείχνουν έγιναν συμφωνίες στο παρασκήνιο και επιβεβαιώθηκαν οι δημοσκοπήσεις που έδειχνε ότι ένα μεγάλο ποσοστό των δημοτών δεν ήθελε εκ νέου την Δήμητρα Τσανάκα και τους συνεργάτες της στον Δήμο.

Παράλληλα έπαιξε σημαντικό ρόλο η ανακοίνωση της σταυροδοσίας των υποψηφίων συμβούλων που στη θέα κάποιων να παίρνουν μεγάλα ποσοστά και σταυρούς, κάποιοι δυσαρεστήθηκαν και πιθανόν να στράφηκαν προς …την αδιαφορία της δεύτερης Κυριακής!

Στο εκλογικό της κέντρο η Δήμητρα Τσανάκα, όταν κατάλαβε πλέον ότι δήμαρχος είναι ο Θεόδωρος Μουριάδης, είπε στους συνεργάτες της να κρατήσουν …ψηλά το κεφάλι και έκανε μια δήλωση ηπίων τόνων με συγχαρητήρια στον νικητή της κάλπης.

Η κυρία Τσανάκα ανέφερε ότι: «Θέλω κατ’ αρχάς να συγχαρώ ειλικρινώς το νέο δήμαρχο Καβάλας κ. Θόδωρο Μουριάδη. Από το αποτέλεσμα της δεύτερης Κυριακής και σε συνδυασμό με τη μεγάλη αποχή είναι εμφανές πως οι Καβαλιώτες επιθυμούσαν αλλαγή. Αυτό είναι απολύτως σεβαστό. Ευχαριστώ θερμά όλους όσους στήριξαν την παράταξη μας κι εμένα προσωπικά σε αυτήν την εκλογική διαδικασία. Η επόμενη μέρα μπορεί να είναι δύσκολη αλλά η παράταξη μας θα είναι εκεί ώστε να βοηθήσει με κάθε τρόπο τα συμφέροντα του Δήμου».

Στο εκλογικό της κέντρο η κατήφεια και η στεναχώρια, αλλά και ο προβληματισμός για το πώς χάθηκε μια …εύκολη εκλογική μάχη, αποτέλεσμα το οποίο θα αναλύσουν τις επόμενες ημέρες.

Αντίθετα στο εκλογικό κέντρο του Θεόδωρου Μουριάδη στην οδό Ομονοίας χαμόγελα και ευχές, με υψηλή διάθεση για ξέφρενους πανηγυρισμούς, οι οποίοι εντάθηκαν όταν εμφανίστηκε εκεί στις 9:30 το βράδυ ο νικητής των εκλογών!

Ακολούθως η κυρία Τσανάκα πήγε στο εκλογικό κέντρο και συνεχάρη τον νέο δήμαρχο Καβάλας για την εκλογή του!


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑