Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on June 23rd, 2019 | by fileto

0

Η Ξυλαγανή αγκάλιασε το δικό της παιδί…

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΙ ΟΧΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

Όλη η Ξυλαγανή αγκάλιασε την υποψηφιότητα του Ευριπίδη Στυλιανίδη

Mε πρωτοβουλία ομάδας Ξυλαγανιωτών διοργανώθηκε μεγάλη συγκέντρωση προς τιμήν του υποψήφιου βουλευτή Ροδόπης της ΝΔ, Ευριπίδη Στυλιανίδη, στην πλατεία της γενέτειράς του.

Στην εκδήλωση πρωτοστάτησε ο πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ροδόπης και γνωστός δικηγόρος Ντίνος Μορφακίδης.

Παρόντες ήταν όλοι διαχρονικά οι δήμαρχοι του Δήμου Μαρώνειας -ανεξαρτήτως κομματικής προέλευσης- όπως, ο Χρήστος Παπανικολάου, ο Μένιος Παπαναστασίου, ο Ηλίας Ιωαννάκης, ο εν ενεργεία δήμαρχος Γιάννης Σταυρίδης και οι υποψήφιοι δήμαρχοι Απόστολος Ιωάννου και Μιχάλης Βασιλειάδης, ενώ μήνυμα έστειλε, λόγω της δικαιολογημένης απουσίας του, ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Ντίνος Χαριτόπουλος.

Συγκεντρώθηκαν 800 περίπου κάτοικοι του χωριού, σε μια εκδήλωση που θύμισε, σε μαζικότητα, το Αντάμωμα του Δεκαπενταύγουστου.

Το ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι για πρώτη φορά στο ακροατήριο παραβρέθηκαν οικογένειες και άτομα που προέρχονται από διαφορετικούς πολιτικούς και ιδεολογικούς χώρους, που συνειδητοποιούν ότι για να νικηθεί η υποβάθμιση της Ροδόπης και να επιτευχθεί η ισχυρή κοινοβουλευτική εκπροσώπηση είναι πλέον αναγκαίο να ενωθούν όλοι σε μια ισχυρή και έμπειρη υποψηφιότητα, όπως αυτή του Ευριπίδη Στυλιανίδη.

???????????????????????????????????? ???????????????????????????????????? ???????????????????????????????????? ???????????????????????????????????? Τον πρώην υπουργό προλόγισε σε ενωτικό και υπερκομματικό πνεύμα, ο καταξιωμένος δικηγόρος Ντίνος Μορφακίδης, εξαίροντας την προσωπικότητα του Θρακιώτη πολιτικού, ο οποίος, όπως είπε: «είναι ο μόνος που μπορεί να ανατάξει την Ορφανή Ροδόπη».

Στον ίδιο ενωτικό τόνο, ο Ευριπίδης Στυλιανίδης υπογράμμισε:

«Νιώθω βαθιά την ευθύνη κι ανυπέρβλητο το χρέος μου να σας επιστρέψω τη διαχρονική αγάπη και εμπιστοσύνη με αποτελέσματα για την Πατρίδα μας.

Με όπλο τη γνώση και την εμπειρία στοχεύω να ενώσω όλες τις τοπικές δυνάμεις για να αποκαταστήσω την κοινοβουλευτική παρέμβαση της Ροδόπης μας.

 Εάν έχουμε την αφέλεια να διασπαστούμε να είστε βέβαιοι ότι αυτό το καθεστώς της ορφάνιας θα συνεχιστεί για άλλα τέσσερα χρόνια. Κι αυτό θα είναι μια οριστική παγιωμένη κατάσταση, που δε θα μπορεί να ανατραπεί.

Πρέπει να ενωθούμε όλοι σε μία δύναμη για να μπορέσουμε να έχουμε Ισχυρή Εκπροσώπηση. Υπάρχουν ιδέες, υπάρχουν τα σχέδια, υπάρχουν και οι άνθρωποι. Θέληση και ενότητα χρειάζεται.

 Απόψε όλοι μαζί, δεξιοί, κεντρώοι, αριστεροί οριοθετούμε ένα νέο όραμα για τον τόπο μας, μέσα στον οποίο χωρούν τα μικρά όνειρα του καθενός και της καθεμιάς.

 Επιδιώκουμε την ανάπτυξη για να ξαναφέρουμε πίσω τα 1600 παιδιά που ξενιτεύτηκαν, για να ξαναζωντανέψουμε τα χωριά μας, για να αναδείξουμε το Νομό μας, για να βελτιώσουμε τη ζωή μας και να θωρακίσουμε τη Θράκη μας.

 Σας ευχαριστώ από καρδιάς όλους για τη δύναμη που μου δίνετε να παλέψω στα δύσκολα».


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑