Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on July 5th, 2019 | by fileto

0

Έλενα Σώκου: “Θέλω να βοηθήσω τον τόπο μου”

Ανάμεσα σε πολλούς και καλούς φίλους η Έλενα Σώκου υποψήφια βουλευτής Έβρου με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, χθες το βράδυ της Πέμπτης 4 Ιουλίου 2019  στη Δημοτική Βιβλιοθήκη της Αλεξανδρούπολης, μέσα σε ένα κλίμα ενθουσιασμού, πραγματοποίησε την κεντρική της πολιτική εκδήλωση.

Ιδιαίτερα συγκινημένη ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους στην εκδήλωση και δήλωσε για άλλη μια φορά πως έκανε έναν τίμιο και καθαρό αγώνα, με αγνή καρδιά διανύοντας το δρόμο προς τις κάλπες.

Αναφερόμενη στον Έβρο, είπε πως η υπερφορολόγηση είναι η κύρια αιτία μαρασμού του νομού, όταν έχει να ανταγωνιστεί τις αγορές της Βουλγαρίας και τους Τουρκίας και γι’ αυτό δεν φταίνε μόνο οι κυβερνήσεις αλλά και τοπικοί βουλευτές. “Κουράστηκα να είμαι δημιουργική στη δουλειά μου και να βλέπω όσους εκλέγονται, να εκλέγονται μόνο για τον εαυτό τους και απλά να διακινούν έγγραφα και να μην κάνουν τίποτα άλλο. Εγώ δεν θα είμαι μεταφορέας. Θα ανοίγω πόρτες, θα χτυπάω το χέρι στο τραπέζι. Η θέση του βουλευτή δεν μου ανήκει, ανήκει σε όλους εσάς. Ο βουλευτής πρέπει να είναι υπηρέτης του λαού. Όλοι μαζί θα διεκδικήσουμε λύσεις για τα προβλήματα του τόπου μας” τόνισε μεταξύ άλλων στην ομιλία της η Έλενα Σώκου.

“Θέλω να βοηθήσω τον τόπο μου. Η νέα Δημοκρατία δεν έχει εκλέξει ποτέ μέχρι σήμερα γυναίκα βουλευτή στη Θράκη. Σας ζητώ να με ψηφίσετε όχι γιατί είμαι γυναίκα, αλλά γιατί είμαι ικανή και μπορώ. Σας δίνω το λόγο μου πως θα είστε περήφανοι για μένα την επόμενη ημέρα” κατέληξε, ζητώντας παράλληλα μαζική συμμετοχή στις εκλογές και ψήφο στην Νέα Δημοκρατία για αυτοδυναμία, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι ένας πολύ καλός πρωθυπουργός για όλους τους Έλληνες.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑