Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on July 10th, 2019 | by fileto

0

Ευχαριστήριο Παναγιωτόπουλου στους Καβαλιώτες

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΥΠΕΘΑΑγαπητοί συμπολίτες,

φίλες και φίλοι του Νομού Καβάλας,

Αισθάνομαι την ανάγκη να σας εκφράσω εγκάρδιο «ευχαριστώ» και παράλληλα την μεγάλη μου ευγνωμοσύνη για την υποστήριξή σας στην προεκλογική μου διαδρομή, αλλά και για την συμμετοχή σας στον κοινό μας αγώνα να προχωρήσει η Ελλάδα μας, με βήματα γοργά και σταθερά, διεκδικώντας τα αυτονόητα και κατακτώντας όσα της αξίζουν.

Αυτή την πορεία την διανύσαμε μαζί, και με όλο το βάρος της ευθύνης που αναλαμβάνω, σας διαβεβαιώνω πως, για τον καθένα από εσάς ξεχωριστά, χωρίς δισταγμούς, διαχωρισμούς και εξαιρέσεις, θα είμαι εδώ, συμπαραστάτης και αρωγός σε κάθε υγιή προσπάθεια, προκειμένου η πόλη μας, ο Νομός μας, η χώρα μας να ανακτήσει την χαμένη εμπιστοσύνη και την εθνική της υπερηφάνεια.

Το στοίχημα για επαναφορά στην κανονικότητα είναι μεγάλο, η πίστη όμως ότι θα κερδηθεί εκπορεύεται από την θέληση, την αφοσίωση και την αγάπη, που ανιδιοτελώς επιδεικνύετε όλοι εσείς που συμπράξατε με διαφάνεια, που διαθέσατε τον πολύτιμο χρόνο σας, που πιστέψατε πως μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Ο αγώνας που δώσατε και η υποστήριξή σας αποτελεί για μένα την ύψιστη τιμή, μαζί με την τιμή του Πρωθυπουργού μας, Κυριάκου Μητσοτάκη, να μου αναθέσει το νευραλγικό Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, καθιστώντας με «στρατιώτη της χώρας».

Βαθύτατα συγκινημένος, σεβόμενος την εντολή που μου δίνετε, σας υπόσχομαι να εκπληρώσω τις προσδοκίες σας για μια Ελλάδα υπεύθυνη, αξιόπιστη, ασφαλή, που θα ευημερεί και θα προοδεύει.

Με ιδιαίτερη τιμή

Νίκος Παναγιωτόπουλος

Υπουργός Εθνικής Άμυνας


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑