Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on August 5th, 2019 | by fileto

0

Μια 15άδα έπιασε η αστυνομία με κόκα και χασίς

Συνολικά 15 άτομα συνελήφθησαν το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, σε συντονισμένη επιχείρηση των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ροδόπης και Έβρου για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Σε όλη την ΑΜ-Θ έχει επεκταθεί η ευρύτατη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. για την εξάρθρωση πολυμελούς κυκλώματος, που έφερνε σημαντικές ποσότητες κοκαΐνης και χασίς από την γειτονική Βουλγαρία.

Η επιχείρηση που ακόμη βρίσκεται σε εξέλιξη, είχε ξεκινήσει τη νύχτα της Παρασκευής από την ευρύτερη περιοχή της Αλεξανδρούπολης όπου, σύμφωνα με πληροφορίες έχουν συλληφθεί 12 μέλη του κυκλώματος και έχουν κατασχεθεί ποσότητες ναρκωτικών. Στη συνέχεια, συνελήφθησαν άλλα δυο άτομα στην Ορεστιάδα και ένα ακόμη στην Κομοτηνή.

Την επιχείρηση για την εξάρθρωση του κυκλώματος οργάνωσε η Δίωξη Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης, αλλά συμμετείχαν και αστυνομικοί από άλλες υπηρεσίες που ερεύνησαν με εκπαιδευμένους σκύλους σπίτια, αποθήκες και υπαίθριους χώρους.

Οι συλλήψεις έγιναν μετά από πολυήμερες παρακολουθήσεις, τόσο των ίδιων των μελών της σπείρας όσο και των τηλεφωνικών συνομιλιών τους, από τις οποίες προέκυψαν τα απαραίτητα στοιχεία για να στηριχτεί κατηγορητήριο σε βάρος τους.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑