Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on August 11th, 2019 | by fileto

0

Έσπασαν τζάμια ΙΧ στις παραλίες του Παγγαίου

Το φαινόμενο είχε παρουσιαστεί και πέρσι τέτοιο καιρό στην περιοχή της Νέας Ηρακλείτσας όταν ανυποψίαστοι λουόμενοι που είχαν παρκάρει στην Αλάνα τα οχήματά τους για να απολαύσουν μια βουτιά τους έλουσε κρύος ιδρώτας όταν επιστρέφοντας είδαν τζάμια σπασμένα και λεηλατημένα.

Η κατάσταση συνεχίζεται και φέτος στα παρκαρισμένα αυτοκίνητα στην ακτογραμμή που Παγγαίου από την Νέα Πέραμο μέχρι και την Κάρυανη, καθώς οχήματα που είχαν αφήσει οι κάτοχοί τους στα πρανή του παραλιακού δρόμου για να απολαύσουν τις βουτιές τους στα καταγάλανα νερά, τα βρήκαν με σπασμένα τζάμια και φυσικά λεηλατημένα από ότι πολύτιμο είχαν αφήσει μέσα σε αυτά.

Ορισμένοι ιδιοκτήτες έμειναν με το στόμα ανοιχτό όταν είδαν σπασμένα τα τζάμια στο όχημά τους αλλά φαίνεται οι επίδοξοι διαρρήκτες δεν βρήκαν κάτι αξίας να πάρουν από αυτά και απλά άφησαν πίσω ζημιές πολλών ευρώ, το πέρασμά τους.

Η αστυνόμευση είναι μια δύσκολη υπόθεση καθώς η αστυνομική δύναμη που διαθέτει η περιοχή είναι …αδύναμη και έτσι βρίσκουν ευκαιρία οι διαρρήκτες του καλοκαιριού να δράσουν ανενόχλητοι και μάλιστα ατιμώρητοι!


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑