Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on October 2nd, 2019 | by fileto

0

Κατηγορούν τη συνεργασία ΝΔ-ΚΙΝΑΛ-ΑΝΕΛ-ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Το πρωί της Τρίτης 1/10 πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της πόλης της Κομοτηνής, συνάντηση μεταξύ του Πάνου Σκουρλέτη και του περιφερειακού συμβούλου ΑΜΘ και επικεφαλής της Ανεξάρτητης Ενωτικής Πρωτοβουλίας Κώστα Κατσιμίγα.

Ο πρώην υπουργός, μιλώντας για τις αλλαγές της ΝΔ στον Κλεισθένη, τόνισε πως «ιδιαίτερα στην περιφέρειά σας, παρουσιάζεται και το φαινόμενο της συνεργασίας του σημερινού περιφερειάρχη, με τους περιφερειακούς συμβούλους της Χρυσής Αυγής. Αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα.

Ο νόμος του Κλεισθένη αποτελούσε μια δημοκρατική τομή και άλλαξε με έναν βάρβαρο και αντισυνταγματικό τρόπο». Αναφορικά με τον Χρυσό, ο κος Σκουρλέτης είπε: «Αυτό το καταστροφικό σχέδιο για το περιβάλλον, φαίνεται ότι ο σημερινός  πρωθυπουργός θέλει να το ξανά φέρει στην επιφάνεια. Πρόκειται για ένα έγκλημα εις βάρος της φύσης, έγκλημα εις βάρος του περιβάλλοντος, το οποίο αντιστρατεύεται τις άλλες παραγωγικές λειτουργίες ενός τόπου».

Για το  θέμα του μετασχηματισμού του ΣΥΡΙΖΑ, έκανε λόγο ο περιφερειακός σύμβουλος ΑΜΘ Κώστας Κατσιμίγας. «Υπάρχουν μεγάλες μερίδες του ελληνικού λαού, οι οποίες έχουν ενοχληθεί  από την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, κυρίως οι ελεύθεροι επαγγελματίες. Νομίζω ότι γίνεται μια τεράστια προσπάθεια από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ, να συσπειρώσει τις λεγόμενες δυνάμεις της κεντροαριστεράς» δήλωσε μεταξύ άλλων, ενώ μετέφερε κι εκείνος την εναντίωσή του στον Χρυσό.

Μετά την συνάντηση του Πάνου Σκουρλέτη με τον Κώστα Κατσιμίγα στην Κομοτηνή, σύμφωνα με το πρόγραμμα της επίσκεψης του Π. Σκουρλέτη στην Θράκη, βρέθηκε στην Ξάνθη και συμμετείχε στην συνεδρίαση της ΠΣΕ ΣΥΡΙΖΑ Ανατολικής Μακεδονίας –  Θράκης και στη συνέλευση της Οργάνωσης Μελών.

ΠΗΓΗ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Ο Χρόνος Κομοτηνής

φωτο: Κώστας Μαρκενδούδης – Παρατηρητής Θράκης


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑