Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on April 4th, 2020 | by fileto

0

Οι κλοπές συνεχίζονται παρά την καραντίνα

ΕΞΙ ΚΛΟΠΕΣ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ

Εξιχνιάστηκαν ύστερα από τις ενδελεχείς έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, έξι κλοπές από οχήματα και μία απόπειρα, που διαπράχθηκαν το χρονικό διάστημα 14-1-2020 έως 2-4-2020, στη Δράμα.

Συνελήφθη χθες (3-4-2020) το μεσημέρι, στη Δράμα, από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, ένας ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από τις έρευνες ο δράστης πραγματοποίησε έξι κλοπές από οχήματα τα οποία ήταν σταθμευμένα στα κοιμητήρια της Δράμας, ενώ σε άλλη μία περίπτωση επιχείρησε να διαρρήξει ένα όχημα, χωρίς να καταφέρει να ολοκληρώσει την πράξη του.

Συγκεκριμένα, ο δράστης διέρρηξε τέσσερα οχήματα και εισήλθε στο εσωτερικό άλλων δύο ανασφάλιστων, αφαιρώντας συνολικά το χρηματικό ποσό των 1.575 ευρώ, κάρτες τραπέζης και διάφορα προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα

Σημειώνεται ότι ο δράστης έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.

ΚΛΟΠΕΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ

Εξιχνιάστηκαν ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Νέστου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, 1 κλοπή φορτηγού, 1 κλοπή μοτοσικλέτας και 1 κλοπή ποδηλάτου, που διαπράχθηκαν την 18-2-2020 στο νομό Καβάλας.

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού για κλοπή.

Αναλυτικότερα, από την έρευνα προέκυψε ότι ο δράστης αφαίρεσε από τρεις οικισμούς του νομού Καβάλας ένα Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, μία δίκυκλη μοτοσικλέτα και ένα ποδήλατο.

Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν τα αφαιρεθέντα οχήματα και το ποδήλατο, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους δικαιούχους τους.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση και τις έρευνες ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Νέστου Καβάλας.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑