Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on April 9th, 2020 | by fileto

0

Το Δημοκρίτειο δίνει ανάσα στην ανάπτυξη…

Την ικανοποίησή τους για την έγκριση από την αρμόδια Διυπουργική Επιτροπή, ενός ιδιαίτερα σημαντικού έργου υποδομών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, εκφράζουν με κοινή ανακοίνωσή τους οι Δ.Ε.Ε.Π της Περιφέρειας Α.Μ.-Θ, σημειώνοντας πως: «Δίνει στην Περιφέρεια μια έντονη αναπτυξιακή πνοή, γυρνώντας πραγματικά σελίδα για τον τόπο.»

Στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται ότι: “Η γόνιμη ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας, μέσω ενός στρατηγικού σχεδίου, σε συνδυασμό με μία ισχυρή δημόσια διοίκηση αποτελεί εγγύηση για τη μακροπρόθεσμη ευημερία όλων των πολιτών”.

Το κείμενο της ανακοίνωσης των Δ.Ε.Ε.Π:
«Η έγκριση από την αρμόδια Διυπουργική Επιτροπή, ενός ιδιαίτερα σημαντικού έργου υποδομών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, δίδει στην Περιφέρεια μας έντονη αναπτυξιακή πνοή, γυρνώντας πραγματικά σελίδα για τον τόπο.

Το έργο του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, προϋπολογισμού 105 εκατ. ευρώ, που εγκρίθηκε από την Επιτροπή Συμπράξεων Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα αφορά στη μελέτη, χρηματοδότηση, κατασκευή και τεχνική διαχείριση φοιτητικών εστιών καθώς και άλλων κτιριακών εγκαταστάσεων του Πανεπιστημίου.

Η γόνιμη ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας, μέσω ενός στρατηγικού σχεδίου, σε συνδυασμό με μία ισχυρή δημόσια διοίκηση αποτελεί εγγύηση για τη μακροπρόθεσμη ευημερία όλων των πολιτών.

Με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη η Ελλάδα αλλάζει, αποτελώντας, πλέον, σημείο θετικής αναφοράς και σταθερότητας, ατενίζοντας το μέλλον της με ελπίδα και
αισιοδοξία.»

 


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑