Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on April 13th, 2020 | by fileto

0

Σκληρή κριτική Αμοιρίδη στον Μέτιο…

Με ανάρτησή του ο περιφερειακός σύμβουλος της παράταξης “Περιφερειακή Σύνθεση”, Μιχάλης Αμοιρίδης αναφέρει σχετικά με τα τελευταία γεγονότα στην Ξάνθη τα εξής: “Δυστυχώς ο Νόμος Ξάνθης για άλλη μια φορά τρέχει πίσω από τα γεγονότα στο COVID-19.

Έλλειψη συντονισμού , ενημέρωσης και ευρύτερης συνεργασίας, οδήγησαν στην περαιτέρω εξάπλωση αντί του δραστικού περιορισμού, παρότι η συντριπτική πλειοψηφία των Ξανθιωτών τήρησε τα γενικά μέτρα.

Κάποιοι κλείνουν τα αυτιά τους στις προτάσεις και προτιμούν να κρύβονται πίσω από το δάκτυλο τους νομίζοντας ότι έτσι κρύβουν ή μεταθέτουν αλλού τις ευθύνες που έχουν για την αποτυχημένη διαμόρφωση της κατάστασης.

Η σοβαρή αντιμετώπιση σε επίπεδο Νομού θα είχε προλάβει πολλά. Δυστυχώς δεν θέλησαν ούτε να ακούσουν, ούτε να καταλάβουν και η πραγματικότητα μας επιβεβαίωσε οδηγώντας σε ανασφάλεια και ταλαιπωρία ακόμη περισσότερους Ξανθιώτες.

Είναι δεδομένο ότι στις δύσκολες στιγμές πρέπει να είμαστε ενωμένοι για το ευρύτερο καλό. Αυτό το έχουν καταλάβει όλοι ; Ή απλά το χρησιμοποιούν για να δικαιολογούν την σιωπή στην αδράνεια και την αμέλεια τους;

Η Κυβέρνηση επέδειξε άριστα αντανακλαστικά σε όλους τους τομείς της κρίσης, ας ακολουθήσουμε πίστα τα προβλεπόμενα μέτρα, με υπομονή και πίστη ότι σύντομα θα είναι όλα αυτά μια άσχημη ανάμνηση.

Πληγές και απώλειες δεν αποκλείονται αλλά οφείλουμε να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας και να τηρούμε τις οδηγίες πιστά, ώστε να τις περιορίσουμε στο ελάχιστο”.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑