Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on May 5th, 2020 | by fileto

0

Στριμωγμένος στη γωνία ο δήμαρχος Καβάλας

Για μια ακόμη φορά χθες στο δημοτικό συμβούλιο Καβάλας, το οποίο πραγματοποιήθηκε με τηλεδιάσκεψη, ο δήμαρχος Καβάλας Θόδωρος Μουριάδης εμφανίστηκε να έχει ιδιαίτερα προβλήματα στην διαχείριση του δήμου.

Το θέμα που έφερε η διοίκηση της δημοτικής επιχείρησης της ΔΕΥΑΚ, για οικονομική ενίσχυση του ταμείου της που όπως φαίνεται έχει στερέψει απορρίφθηκε με εκκωφαντικό τρόπο από την αντιπολίτευση η οποία σχεδόν σύσσωμη δεν έδωσε την δυνατότητα στην παράταξη του κυρίου Μουριάδη να αντλήσει, ύψους 1,8 εκατ. ευρώ!

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ ισχυρίσθηκε ότι η επιχείρηση έχει ταμειακές δυσκολίες λόγω της δίμηνης απενεργοποίησης των ταμείων της μια και υπήρχε η καραντίνα λόγω κορωνοιού.

Το Σώμα δεν πείσθηκε για την αναγκαιότητα μιας τέτοιας “αφαίμαξης” από το Ταμείο του Δήμου Καβάλας που όπως φαίνεται και εκείνο παρουσιάζει προβλήματα ρευστότητας.

Παράλληλα ο δήμαρχος Καβάλας έχει θέματα με την καθυστέρηση στην λύση του κυκλοφοριακού από την πεσμένη γέφυρα της Καβάλας, ενώ έχουν παρουσιαστεί προβλήματα με τους εργαζόμενους στο Πρόγραμμα “Βοήθεια στο Σπίτι”.

Η κατάσταση που αντιμετωπίζει είναι δύσκολη και η άλυτη εξίσωση τον έχει στριμώξει στη γωνία, ενώ παρουσιάζονται ρωγμές και στην παράταξη του!


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑