Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on May 26th, 2020 | by fileto

0

Στον Ίασμο το τζιπ ζευγαριού από τη Μακρακώμη που δολοφονήθηκε

Στον Ίασμο Ροδόπης εντοπίστηκε το κλεμμένο τζιπ του ζευγαριού από τη Μακρακώμη, που βρέθηκε νεκρό μέσα στο σπίτι του τον περασμένο Ιανουάριο.

Στην τραγωδία που είχε σημαδέψει τη δυτική Φθιώτιδα, είχε προστεθεί ένα ακόμη περιστατικό που κινούσε το αστυνομικό ενδιαφέρον και αφορούσε την κλοπή, από τον αύλειο χώρο του σπιτιού, του τζιπ που ανήκε στο ζευγάρι.

Μια κλοπή που έγινε αμέσως μετά τη σφράγιση του χώρου και ενώ είχε ακουστεί ότι άγνωστοι είχαν προσπαθήσει να εισέλθουν ακόμη και στο εσωτερικό του σπιτιού.

Το συγκεκριμένο τζιπ εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κομοτηνής, εγκαταλειμμένο σε μια ρεματιά στην περιοχή του Ιάσμου, και εξετάζεται αν είχε χρησιμοποιηθεί σε λαθροδιακίνηση μεταναστών αλλά και πώς συνδέεται με την κλοπή από τη Μακρακώμη.

Το όχημα βρέθηκε σε κακά χάλια και θα διερευνηθεί από τους αστυνομικούς του εγκληματολογικού για DNA ή άλλα στοιχεία που θα οδηγήσουν στη λύση του μυστηρίου για το ποιοι το έκλεψαν και ποιοι το χρησιμοποίησαν για τις παράνομες δραστηριότητές τους.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑