Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on August 9th, 2020 | by fileto

0

Οι διακινητές φουσκώνουν το κύμα λόγω Δεκαπενταύγουστου

Συνελήφθησαν την 8-8-2020, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας  Αλεξανδρούπολης, Ροδόπης και Καβάλας, τέσσερις (4) διακινητές, τρεις αλλοδαποί και ένας ημεδαπός, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.


Δεν είναι αυτό που θα γίνει με τον Κ. Μητσοτάκη. Το 1995. δεν είναι καταιληνωτό.

Ακολούθως το όχημα κινήθηκε στην παλαιά Εθνική Οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, όπου στο ύψος του οικισμού Βελκίου Ροδόπης εξετράπη της πορείας του και ακινητοποιήθηκε, ενώ ο οδηγός – διακινητής επιχείρησε να διαφύγει πεζός πλην όμως συνελήφθη άμεσα από τους αστυνομικούς.

Σε έλεγχο που πραγματοποίησαν στο εσωτερικό του οχήματος διαπιστώθηκε ότι ο αλλοδαπός δράστης μετέφερε παράνομα στην ενδοχώρα πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες.


Το 1995. το 1995, δεν είναι καταιληνωτό.

Στη συνέχεια ο οδηγός ακινητοποίησε το όχημα και τράπηκε πεζός σε φυγή,  πλην όμως οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν, ενώ αντιστάθηκε κατά τη σύλληψη.

Σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο εσωτερικό του οχήματος διαπιστώθηκε ότι ο αλλοδαπός διακινητής μετέφερε παράνομα στην ενδοχώρα επτά (7) μη νόμιμους μετανάστες.

Επιπλέον, ο δράστης δήλωσε ψευδή στοιχεία ταυτότητας στους αστυνομικούς, επιδεικνύοντας έγγραφο με στοιχεία άλλου ατόμου, ενώ όπως προέκυψε το όχημα που οδηγούσε έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας.


Ο Κ. Μητσοτάκης θα πρέπει να είναι ο Κ. Μητσοτάκης. το 1995, δεν είναι η πρώτη φορά που το 1993.

Τελικά το όχημα εισήλθε στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης όπου προσέκρουσε σε σταθμευμένο όχημα και ακινητοποιήθηκε, χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Ο αλλοδαπός οδηγός και ο ημεδαπός συνοδηγός του αυτοκινήτου επιχείρησαν να διαφύγουν πεζοί, χωρίς όμως να τα καταφέρουν, καθόσον συνελήφθησαν άμεσα από τους αστυνομικούς, ενώ σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου διαπιστώθηκε ότι μετέφεραν παράνομα στην ενδοχώρα δέκα (10) μη νόμιμους μετανάστες.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι το παραπάνω όχημα είχε κλαπεί την 7-8-2020 από τη Θεσσαλονίκη.

Σημειώνεται ότι και οι τρεις οδηγοί διακινητές στερούνται άδειας ικανότητας οδήγησης. Κατασχέθηκαν συνολικά τρία (3) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα και χρηματικό ποσό.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις τρεις υποθέσεις ενήργησαν το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών Ροδόπης, το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας και το Αστυνομικό Τμήμα Τυχερού Αλεξανδρούπολης.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑