Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on December 2nd, 2020 | by fileto

0

Καλό σου ταξίδι Σοφία!

Συλλυπητήρια για τη δεύτερη νοσηλεύτρια του Νοσοκομείου Δράμας που έφυγε από τη ζωή από κορωνοϊό

ΟΠΩΣ έγινε ήδη γνωστό, μια ακόμα νοσηλεύτρια από το Νοσοκομείο Δράμας που νοσούσε από κορωνοϊό, έχασε τη μεγάλη μάχη. Από το Νοσοκομείο Δράμας, τόσο η διοίκηση όσο και οι συνάδελφοί της, εξέδωσαν συλλυπητήρια μηνύματα.

Αναλυτικότερα, σε συλλυπητήριο μήνυμα που υπογράφει η διοικήτρια του Νοσοκομείου Δράμας κα. Καρατζόγλου, αναφέρονται τα εξής: «Η οικογένεια του Νοσοκομείου Δράμας έχασε ακόμη έναν άνθρωπό της.
Η Σοφία έφυγε από κοντά μας γεμίζοντας θλίψη τους συγγενείς, τους φίλους και τους συναδέλφους της.

Η Διοικήτρια και το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και την συμπαράστασή μας στους οικείους της αγαπημένης μας, η οποία υπηρέτησε με αφοσίωση και επαγγελματισμό στο Νοσοκομείο μας για χρονικό διάστημα 38 ετών.

Θα είναι πάντα στις καρδιές μας. Καλό ταξίδι Σοφία!».
128756400_3658431634213664_2033441627224369958_n
Συλλυπητήριο μήνυμα εξέδωσε επίσης και ο Σύλλογος Ιατρών Γ.Ν. Δράμας μαζί με το Σωματείο Νοσηλευτικού Προσωπικού Αν. Μακεδονίας – Θράκης, στο οποίο αναφέρονται τα εξής: «Ακόμη μια πολύ δύσκολη και μαύρη μέρα για την νοσηλευτική οικογένεια του Γ.Ν Δράμας, καθώς η πολυαγαπημένη μας συνάδελφος Καραγκιοζίδου Σοφία επί πολλά χρόνια προϊσταμένη της Καρδιολογικής Μονάδας, δυστυχώς δεν τα κατάφερε έφυγε από την ζωή από τον κορωνοϊό στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης όπου νοσηλεύονταν της τελευταίες ημέρες. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να βλέπεις τους ανθρώπους με τους οποίους περνάς περισσότερο από το μισό της ζωής σου σε ένα χώρο εργασίας να φεύγουν έτσι άδικα».

Ο χαμός της Σοφίας μας γεμίζει όλους θλίψη….

Καλό ταξίδι Σοφία… Μας άφησες πολύ νωρίς. Θα σε θυμόμαστε πάντα

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια σου».


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑